Gândul
  • Publicat:
Hot Pe Facebook

PROBLEMELE CUMPLITE ale unei vedete TV de la Cronica Cârcotașilor. Vezi în articol: O imagine din 2005 arată coșmarul prin care a trecut

PROBLEMELE CUMPLITE ale unei vedete TV de la Cronica Cârcotașilor. Vezi în articol: O imagine din 2005 arată coșmarul prin care a trecut

Bebelușa Oana Ioniță este una dintre persoanele publice care a avut mari probleme cu acneea, potrivit Cancan.ro. Ani la rând a dus un război aprig cu invazia de coșuri care i-a distrus tenul și, semn ca a fost destul de afectată, psihic, de această problemă, Oana Ioniță a evitat să discute public, de fiecare dată când a venit vorba despre acest subiect.

Însă, fotografiile stau marturie că fosta dansatoare de la „Cronica Cârcotașilor” a dus o muncă asiduă pentru a scăpa de acnee.

Imaginile surprinse de paparazzi, în anul 2005: coșurile de pe fața Oanei se transformaseră în bube în toată regulă.

Oana Ioniță a urmat toate tratamentele posibile din lume, în speranța că-și va vindeca coșurile, de la creme și până la tratamente medicamentoase, precum și regim alimentar. Însă, rezultatele au fost cel mult unele temporare, Oana ajungând, în urma cu patru-cinci ani, la concluzia că are o singură șansă de a scăpa de acnee. De fapt, până la vremea respectivă, era singurul „tratament” pe care nu îl încercase: să rămână însărcinată. Dar fără să-și facă un plan în acest sens, dorința ei chiar a ajuns să se înfăptuiască. Oana s-a îndrăgostit nebunește de un afacerist spaniol care i-a trezit dorința de a deveni mamă, iar în urmă cu trei ani a născut o fetiță frumușică-foc. Și, într-adevăr, i s-au rezolvat și problemele cu tenul, chipul blondei fiind acum unul curat, cu doar câteva semne ale acneei trecute care i-a făcut viața un coșmar.

 

Inchide