Sandra Izbașa, AUR la SĂRITURI: „Sunt fericită, dar în același timp sunt concentrată pentru finala de la sol”

Redactor:
Vlad Mironescu
Sandra Izbașa, AUR la SĂRITURI: „Sunt fericită, dar în același timp sunt concentrată pentru finala de la sol”

Gimnasta Sandra Izbașa a declarat, duminică, după ce a câștigat titlul olimpic la sărituri, că este fericită pentru această performanță, dar în același timp este și concentrată pentru finala de la sol, pe care o mai are de disputat la Londra.”Sunt fericită că am reușit un rezultat destul de bun, dar în același timp sunt concentrată pentru finala de la sol”, a declarat Izbașa pentru TVR.

Sandra Izbașa a precizat că nu a putut să se uite la săriturile americancei Mc Kayla Maroney, sportivă care a încheiat concursul pe locul doi. „Îmi dau seama după cum face sala, dar nu am văzut-o”, a explicat ea. „Mă bucur din suflet, nu am cuvinte. Îmi doresc din suflet să fac exercițiile ca acasă”, a mai spus Izbașa.

Gimnasta Sandra Izbașa a câștigat, duminică, medalia de aur, în finală la sărituri, a opta pentru delegația României, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Sandra Izbașa a intrat ultima în finala de la sărituri, având a doua notă în calificări. Izbașa a fost notată în finală cu 15.383 la prima săritură și cu 15.000, la cea de-a doua, iar cu media de 15.191 a obținut medalia de aur, care este a opta pentru România la actuala ediție a JO.

Pe podium au mai urcat Mc Kayla Maroney (SUA, 15.083) și Maria Paseka (Rusia, 15.050).

Gimnasta română a mai cucerit o medalie la JO de la Londra, bronz, în competiția pe echipe.

Sandra Izbașa, în vârstă de 22 de ani, mai are în palmares încă un titlu olimpic, câștigat în 2008, la Bejing, la sol.

Celelalte finale individuale cu românce la start sunt: sol (Cătălina Ponor și Sandra Izbașa) și bârnă (Cătălina Ponor, Diana Bulimar), ambele programate marți. (Leila Bolat, [email protected])

Inchide