Sandra Izbașa, pentru „Ce se întâmplă, doctore?”: Corpul nu trebuie forțat, este ca o coardă

Redactor:
Vlad Mironescu
Coperta numărului de martie al "Ce se întâmplă, doctore?" e dedicată gimnastei Sandra Izbașa, care le recomandă cititorilor revistei cel puțin 30 de minute de mișcare pe zi și să mănânce puțin și des, iar de sărbători "doar să guste", argumentul său fiind:"Corpul nu trebuie forțat, este ca o coardă".

Coperta numărului de martie al „Ce se întâmplă, doctore?” e dedicată gimnastei Sandra Izbașa, care le recomandă cititorilor revistei cel puțin 30 de minute de mișcare pe zi și să mănânce puțin și des, iar de sărbători „doar să guste”, argumentul său fiind:”Corpul nu trebuie forțat, este ca o coardă”.

Ea spune că deocamdată nu se vede în postura de mamă.

„Este greu să spui că îți poți dori copii acum, când tu abia ai ieșit din cantonamente. Ești încă un copil! Este bine să fii o mamă tânără, dar chiar atât de tânără? Cred că 28 de ani este vârsta ideală”, spune campioana olimpică.

Pentru sport și viață sănătoasă, pledează și o altă campioană, de data aceasta la dans, Alina Petre – sora celebrului Mihai Petre – care deține multiple premii, și chiar un record pentru România, la concursurile de dans sportiv, secțiunea standard, alături de partenerul său, Paolo Campigotto.

FOTO: CSID

„Sportul înseamnă sănătate și cred că orice părinte își dorește un copil sănătos în primul rând. Dansul este un sport pe care îl facem în pereche, fată-băiat, ceea ce cred că este un beneficiu, dezvoltă încă de la vârste fragede o bună comunicare și înțelegere, de asemenea dezvoltă spiritul de echipă”, a mărturisit tânăra dansatoare în numărul de martie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”.

La începutul primăverii, Oana Cuzino vine cu sfaturi utile pentru toți cei care vor să renunțe o zi pe săptămână la carne și își doresc moderație în dietă.

„Carnea în exces determină virarea mediului intern înspre un pH acid, adică acela care favorizează inflamația și declanșarea majorității bolilor. În plus, în urma degradării cărnii, deci a proteinelor și aminoacizilor conținuți, rezultă mult amoniac, toxic pentru organism, în special pentru sistemul nervos”, spune Oana Cuzino în noul număr al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”.

Tot în ediția din martie, cititorii vor descoperi care sunt preferințele în materie de make-up ale Laviniei Petrea, una dintre prezentatoarele Știrilor PRO TV de dimineață, vor afla câteva rețete ușoare pe bază de curcan, care sunt beneficiile apiterapiei, bazată pe miere, polen, lăptișor de matcă și totul despre funcționarea sistemului imunitar.

 

Inchide