Adrian Popa
18.02.2014
Hot Pe Facebook

Scandal la una dintre cele mai urmărite emisiuni TV, după ce au avut loc schimbări în juriu. ”Doi lei dai, doi lei face”

Scandal la una dintre cele mai urmărite emisiuni TV, după ce au avut loc schimbări în juriu. ”Doi lei dai, doi lei face”
Soprana Ozana Barabancea a reacționat dur pe Facebook, după ce a fost înlocuită în juriul emisiunii ''Te cunosc de undeva'' cu Monica Anghel.

După ce a urmărit prima emisiune din noul sezon al emisiunii, Barabancea a scris pe Facebook: ”O îmbrățișare virtuală… și… pentru cei dezamăgiți de aseară: Doi lei dai, doi lei face! Așa e cu zgârcitul”.

După sezonul trecut al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan au fost înlocuiți cu Monica Anghel, Delia și Pepe. Singurul ”supraviețuitor” al juriului este actorul Andrei Aradits.

”Păcat! În fiecare zi de luni comentam cu colegii de birou. Pentru mine nu mai prezintă interes emisiunea cu noul juriu, Monica Anghel, regret, umor forțat… Delia, zero barat”, a scris unul dintre prietenii Ozanei Barabancea de pe Facebook.

La rândul său, cu puțin înainte de începerea noului sezon ”Te cunosc de undeva”, Monica Anghel a declarat că publicul nu își dorește o ”cârdășie” între jurați și concurenți, sugerând că fostul juriu a fost mult prea blând cu concurenții.

Inchide