SCRISOAREA-BOMBĂ care schimbă cazul Elodia și viitorul lui Cioacă: „Mă îngrijorezi tot mai mult, baby. Port un ilie mic…”

Redactor:
Mihai Schiau

Un e-mail pe care Elodia Ghinescu i l-a trimis în 2007 unui bărbat ar putea fi cheia procesului în care fostul polițist Cristian Cioacă este acuzat că și-a ucis soția, scrie ring.

Avocata i-a trimis, în 22 iulie 2007, un e-mail SPP-istului Ilie Cristian, presupusul său amant. În cadrul respectivului e-mail, Elodia scria: „Baby… iar mor civilii afgani? Iar atacuri cu bombă? Ce naiba… sper că te protejezi, iubire… Mă îngrijorezi tot mai mult, baby, când mă gândesc că port un ilie mic… te pupicez, te pupic, te pupi-tzupi”.

Procurorii susțin că expresia „port un ilie mic” ar putea sugera că Elodia era însărcinată cu amantul său în momentul respectiv și că Cioacă, gelos când a aflat, ar fi decis să-și ucidă soția.

Procurorii au analizat și un mail trimis de Ilie Cristian Elodiei: „Cred că ai înnebunit, baby… să mor dacă înțeleg de unde până unde o asemenea reacție la mesajul ăla. Nici acum nu înțeleg de ce te-a deranjat, de fapt, că ți-am spus că mesajele sunt monitoizate? Doar nu e prima oară, nu? În plus, nu trebuie să-mi explici faptul că exprimarea noastră a fost suficient de criptică încât să nu ne facem griji”. Astfel, se poate observa că Elodia și amantul său comunicau folosind un limbaj criptat, pentru ca alții să nu înțeleagă schimburile lor de e-mail-uri.

EUROVISION 2013. Tot ce trebuie să știi despre competiția EUROVISION 2013

EUROVISION 2013. Țările care participă la PRIMA SEMIFINALĂ, din această seară. Cu cine ar putea concura Cezar Ouatu la EUROVISION 2013

 

Inchide