Sunt cele mai PERVERSE femei. Fac SEX cu bărbații după care se întâmplă ASTA

Redactor:
Mihai Schiau
Huffington Post publică povestea lui Corinne Fisher și Krystyna Hutchinson, două tinere din New York care au decis să intervieveze toți bărbații cu care au făcut sex și să publice înregistrările pe internet, sub forma unui podcast.

Cele două tinere, care au devenit cunoscute făcând stand-up comedy, au strâns peste 200.000 de ascultători pe contul lor de SoundCloud, din decembrie, de când au început emisiunea ”Guys we f*****” (Bărbați cu care am făcut sex).

Prin intermediul acestui podcast, Corinne și Krystyna vor să le transmită femeilor ”să facă mult sex și să fie mândre de asta”, fără a se simți în niciun fel femei ușoare.

Ideea show-ului i-a venit Corinnei Fisher după o despărțire grea, moment în care a simțit nevoia să se autoevalueze. Atunci, prietena ei, Krystyna, a întrebat-o direct dacă nu vrea să deschidă un podcast în care să îi intervieveze pe toți bărbații cu care au făcut sex. În mod surprinzător, bărbaților care au trecut prin patul lor li s-a părut o idee bună, scrie Huffington Post.

”Cei care au refuzat să participe au făcut-o din respect pentru soțiile sau copiii lor. E în regulă”, explică Krystyna. Printre cei care au acceptat să participe la podcast se numără un tânăr pe nume Shane, care o numește pe Corinna Fisher ”cel mai bun partener de sex pe care îl poți avea”.

Deși există și câțiva ascultători care scriu comentarii jignitoare, cei mai mulți apreciază inițiativa Corinnei și a Krystynei. ”Recent, ne-a scris o ascultătoare din New Delhi, care ne-a spus că podcastul nostru o face să se simtă confortabil cu sexualitatea sa”, au declarat tinerele.

Inchide