Ultima replică din ultimul film pe care a avut-o Șerban Ionescu i-a CUTREMURAT pe spectatori. „Eu o să mă…”

Redactor:
Mihai Schiau
Ultima replică din ultimul film pe care a avut-o Șerban Ionescu i-a CUTREMURAT pe spectatori. „Eu o să mă…”

Actorul Șerban Ionescu, dispărut în octombrie anul trecut din cauza unei boli necruțătoare, are o replică memorabilă în ultimul său film, „Puzzle”, în regia lui Andrei Zincă, care a avut premiera zilele trecute.

În pelicula respectivă, filmată cu numai câteva luni înainte ca Șerban Ionescu să fie țintuit la pat de scleroză, actorul, care joacă un rol secundar, are la un moment dat următoarea replică: „Eu o să mă îmbolnăvesc nițel”.

O altă coincidență bizară, în care actorii parcă își prevestesc viitorul prin rolurile lor, o are în prim-plan pe Cătălina Mustață. Actrița, care joacă în „Puzzle” rolul unei femei care ajunge să divorțeze, a divorțat și în viața reală de soțul său, Florin Zamfirescu, la câteva luni după filmări.

„Am filmat doar o zi cu Șerban Ionescu, dar a fost un exemplu pentru noi toți. Șerban era sufletul echipei, avea o energie debordantă și se lucra perfect cu el. Eu am luat filmul de la cap la coadă de nu știu câte ori, dar nu am remarcat această replică. O fată deșteaptă mi-a atras însă atenția. Șerban zice la un moment dat: ‘Eu o să mă îmbolnăvesc nițel’. Iar la câteva luni s-a îmbolnăvit. Și Cătălina Mustață are un rol interesant. Ea trece printr-o tragedie, divorțează și, ulterior, a divorțat și în viața reală. Iată că filmul bate viața, iar actorii sunt supuși adesea unor astfel de situații”, a declarat regizorul Andrei Zinca pentru wowbiz.ro.

 

Inchide