• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Un regizor din Noua Zeelandă a murit sfâșiat de rechini. VIDEO

Regizorul neo-zeelandez Adam Strange a murit sfâșiat de patru rechini albi, în largul plajei Muriwai, scrie The Sun.

—————————————————————–

PLUS: Răsturnare de situație: „Gata, n-o mai căutați pe Elodia”. Din închisoare, Cioacă le-a dat polițiștilor UN ULTIM INDICIU

PLUS: Decizia care SCHIMBĂ TOTUL. Anunțul de ultimă oră pe care McDonald’s l-a făcut pentru România

PLUS: Doliu în lumea muzicală românească. GĂSITĂ MOARTĂ în apartamentul ei din București

—————————————————————–

Strange înota în larg în momentul în care a fost atacat de un rechin de aproximativ 4 metri lungime. Curând, alți trei rechini l-au atacat pe regizor, care nu a avut nicio șansă să supraviețuiască, în ciuda intervenției autorităților.

Polițiștii, sosiți cu o barcă și un elicopter, au tras 20 de focuri de armă asupra rechinilor, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Adam Strange (46 de ani).

Adam Strange. Captură The Sun

VIDEO:

„Am văzut înotătoarea unui rechin, iar în clipa următoare era sânge peste tot în apă. Corpul bărbatului s-a ridicat apoi la suprafață, era deja mort”, a declarat un pescar care a asistat la întreaga scenă.

Corpul lui Strange a fost scos din apă de polițiști, însă identitatea bărbatului nu a fost făcută publică imediat, deoarece rudele nu fuseseră înștiințate.

Adam Strange, regizor, actor și scriitor neo-zeelandez, este cunoscut pentru scurtmetrajul „Aphrodite’s Farm” (2008), distins cu Ursul de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin 2009, dar și pentru mai multe reclame TV regizate.

Inchide