VIDEO: SEX pe bancheta din spate. Taximetristul A ÎNREGISTRAT tot după care a oprit mașina: ce a făcut în următoarea secvență e SUPRAREALIST

Redactor:
Ramona Loznianu
VIDEO: SEX pe bancheta din spate. Taximetristul A ÎNREGISTRAT tot după care a oprit mașina: ce a făcut în următoarea secvență e SUPRAREALIST

O femeie din Marea Britanie a fost închisă într-o închisoare din Dubai, timp de 95 de zile, după ce a fost acuzată că a întreținut relații intime pe bancheta din spate a unui taxi. Rebecca Blake a fost condamnată atunci, deși testele ADN efectuate ulterior de anchetatori au demonstrat că femeia în vârstă de 30 de ani era nevinovată.

Eliberată recent, după executarea pedepsei, englezoaica a povestit că a fost nevoită să țină secret faptul că era căsătorită de șase ani, pentru a evita condamnarea la moarte prin lapidare, relatează Daily Mail.

Rebecca a explicat că ea și bărbatul cu care a împărțit taxiul se cunoscuseră într-un bar din Dubai, dar că între ei nu s-a petrecut nimic mai mult. Cu toate acestea, șoferul automobilului a susținut atunci cotrariul.

„Au făcut sex timp de mai multe minute. Cămașa bărbatului era deschisă, pantalonii îi erau lăsați până la genunchi, iar femeie nu purta lenjerie intimă”, a declarat Qaiser Khan. În plus, bărbatul a spus că Rebecca ar fi încercat să-l cumpere tăcerea cu o sumă mare de bani, pe care el însă a refuzat-o.

Femeia neagă acum toat acuzațiile aduse, arătându-se revoltată de faptul că probele medicale nu au fost luate în considerare de anchetatorii din Dubai.

„Parcă trăiesc un coșmar suprarealist”, a spus Rebecca. „Încă mă trezesc noaptea, speriată, crezând că mă aflu din nou în celula de închisoare”, a mai povestit ea.

De asemenea, Conor McRedmond, bărbatul care o însoțea în seara respectivă a primit și el o pedeapsă similară.

„Orice judecător din lumea aceasta va lua în considerare dovezile medicale, dincolo de orice alte mărturii. Iubesc Dubaiul și mă gândeam chiar să mă mut aici, dar în aceste condiții nu mai pot face o astfel de alegere”, a spus acesta.

Inchide