Vladimir Putin este DEVASTAT! Vestea TRAGICĂ l-a făcut pe omul de fier al Rusiei să CEDEZE:

Redactor:
Mihai Schiau
Vladimir Putin este DEVASTAT! Vestea TRAGICĂ l-a făcut pe omul de fier al Rusiei să CEDEZE:
O mare pierdere...

Președintele rus Vladimir Putin a transmis miercuri condoleanțe apropiaților fostului său profesor de judo, sportul său favorit, aducându-i un omagiu lui Anatoli Rahlin,”bărbat puternic” și ‘mentor atent’, transmite AFP, citată de Agerpres.

„Am aflat cu tristețe profundă de decesul lui Anatoli Solomonovici Rahlin. Este o mare pierdere, o pierdere ireparabilă pentru noi toți”, a scris președintele rus în telegrama transmisă apropiaților fostului său antrenor și publicată pe pagina de internet a Kremlinului.

„Anatoli Solomonovici era un om puternic, voluntar, cultivat și binevoitor. Era respectat și iubit de colegi, prieteni și, bineînțeles, de elevii săi, pentru care Anatoli Solomonovici era un adevărat profesor, un mentor atent, atât în sport, cât și în viață”, se mai arată în mesajul lui Putin.

Numerele câștigătoare de la extragerea loto din 8 august

„Amintirea lui Anatoli Solomonovici Rahlin va rămâne veșnic în inimile noastre”, a încheiat președintele.

Mara amator de sport, Vladimir Putin, căruia îi place să-și cultive imaginea de om puternic, are centura neagră la judo.

Federația Rusă de Judo a anunțat miercuri că Anatoli Rahlin, antrenorul de judo care a spus odată că a fost „al doilea tată” pentru președintele rus Vladimir Putin, a murit la Sankt Petersburg, în urma unei lungi suferințe cauzate de o boală care nu a fost dezvăluită.

Rahlin l-a antrenat pe Putin timp de 15 ani, începând de la momentul când viitorul colonel KGB și lider de la Kremlin avea 13 ani. Legătura dintre ei a fost atât de puternică încât, potrivit unui articol din 2000 din Vanity Fair despre Vladimir Putin, Rahlin a fost chemat de Kremlin pentru un dineu privat cu președintele la o zi după instalarea acestuia în funcție, scrie RIA Novosti.

„Am fost cu el timp de 15 ani. Mama sa a murit, tatăl său a murit. Sunt un al doilea tată”, a spus Rahlin pentru revista Vanity Fair.

Rahlin a condus, până la momentul decesului, o academie de sport pentru tineri la Sankt Petersburg.

În luna mai, Putin i-a înmânat lui Rahlin, cu ocazia împlinirii a 75 de ani,”medalia de onoare” pentru reușitele sale în judo.

Inchide