Aleksandr Dughin anunță mobilizare generală în Rusia! „Probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi”

Aleksandr Dughin anunță mobilizare generală în Rusia! „Probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi”
Aleksandr Dughin anunță mobilizare generală în Rusia! „Probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi” / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 20/09/2022, 11:44

„Operațiunea militară specială” declanșată în Ucraina a luat sfârșit, zice Aleksandr Dughin. Cunoscutul filosof și propagandist al Kremlinului spune că Rusia trebuie să treacă la un alt nivel și că a început deja un război pe scară largă cu Occidentul.

Ca atare, în toată Federația Rusă se impune acum mobilizarea generală. „E inevitabilă”, zice Dughin.

Dughin cere control total asupra mass-media

Ultimul articol publicat sub semnătura lui Dughin face referire la începerea unui război Occident – Rusia, drept pentru care fiecare cetățean al țării va trebui mobilizat pentru luptă. Pentru a câștiga împotriva Vestului, războiul trebuie să devină unul „al poporului”, insistă Dughin.

„Televiziunea și mass-media în general ar trebui să devină instrumente patriotice de mobilizare în timp de război” – Aleksandr Dugin

Potrivit lui Dugin, omenirea se află acum în faza pregătitoare izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial. „Dacă se va ajunge la utilizarea armelor nucleare este o întrebare deschisă. Dar probabilitatea unui Armaghedon nuclear crește în fiecare zi”, este convins filosoful rus.

„Occidentul va continua să ne atace atât din exterior, cu mâinile naziștilor ucraineni înarmați și antrenați, cât și din interior, cu mâinile celei de-a 5-a coloane, încă liberale” – Aleksandr Dughin

Dughin: „Rusia luptă cu o civilizație antireligioasă”

Religia nu putea lipsi din discursul lui Aleksandr Dughin, care susține că factorul central în războiul cu Occidentul este religia. În opinia sa, Rusia duce o luptă împotriva unei „civilizații antireligioase, fără frică de Dumnezeu”. De altfel, el a numit America și Europa „civilizația lui Antihrist”.

Ideile filosofului Dughin sunt arhicunoscute în Vest. El a militat și în trecut pentru desființarea statului Ucraina, iar altădată a susțin că are misiunea de a ajuta la formarea unei „superputeri eurasiatice”, al cărei centru să fie Rusia.

În această vară, fiica ideologului, Daria Dughina, a murit la Moscova. Mașina în care se afla a fost aruncată în aer! Rușii au anchetat cazul și, potrivit versiunii oficiale a FSB, explozia a fost planificată și realizată de serviciile speciale ucrainene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase