Bunica vitregă a lui Barack Obama, rănită într-un accident de mașină în Kenya. VIDEO

Redactor:
Laura Holban
Bunica vitregă a președintelui american, Sarah Obama, a fost rănită când mașina în care se afla s-a răsturnat sâmbătă noapte.

Bunica vitregă a președintelui american, Sarah Obama, a fost rănită când mașina în care se afla s-a răsturnat sâmbătă noapte. Potrivit unei rude de-a bunicii lui Barack Obama, femeia călătorea cu mașina spre satul său natal din Kenya când șoferul autoturismului a încercat fără succes să depășească un camion, scrie Daily Mail.

Femeia, cea de-a doua soție a bunicului lui Barack Obama, a fost dusă la spital pentru îngrijiri, însă a scăpat cu doar câteva vânătăi minore.

„Dumnezeu m-a protejat, a fost cu mine, că dacă ați fi văzut cum arăta mașina, nu ați fi crezut că cineva poate scăpa ușor de-acolo. Nu am fost rănită, am doar o mică cicatrice pe mâna dreaptă și nici nu trebuie să folosesc bastonul ca să mă sprijin”, a declarat Sarah Obama pentru publicația keniană The Standard. Femeia a povestit că primește multe apeluri și urări de însănătoșire din America și din Orientul Mijlociu.

Obama a menționat-o pe „bunica” Sarah în memoriile sale tipărite în 1995 și a povestit cum a cunoscut-o pentru prima dată în 1988, în timpul unei călătorii în țara natală a tatălui său.
 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide