Care este ALIBIUL lui Dominique Strauss-Kahn

Redactor:
Mihai Schiau
Care este ALIBIUL lui Dominique Strauss-Kahn
Avocații lui Dominique Strauss-Kahn ar fi reconstituit programul acestuia de sâmbătă, ziua în care a fost arestat la New York, și ar fi constatat că acesta ar fi părăsit hotelul cu o oră înaintea agresiunii sexuale asupra cameristei

Avocații lui Dominique Strauss-Kahn ar fi reconstituit programulacestuia de sâmbătă, ziua în care a fost arestat la New York, și arfi constatat că acesta ar fi părăsit hotelul cu o oră înainteaagresiunii sexuale asupra cameristei, relatează Le Figaro, înediția electronică de luni.

Strauss-Kahn ar fi părăsit hotelul Sofitel la prânz, „respectiv cuo oră înainte de a avea loc agresiunea asupra cameristei”, afirmăpostul de radio RMC, citat de cotidian.

El ar fi luat prânzul cu fiica sa într-un restaurant, apoi ar fimers direct la aeroport. Strauss-Khan și-ar fi dat seama atunci căși-a uitat unul dintre telefoanele mobile și ar fi sunat la hotel.Acest apel le-ar fi permis polițiștilor să îl localizeze.

De altfel, tot potrivit apărării, atunci când s-au aplecat asupracazului presupusei victime, „avocații ar fi fost surprinși, întimpul audierii, să vadă sosind o tânără atât de puținseducătoare”, afirmă postul de radio.

Iuliana Enache, [email protected]

Inchide