Cât l-a costat pe Roman Abramovici petrecerea de revelion

Redactor:
Laura Holban
Cât l-a costat pe Roman Abramovici petrecerea de revelion
Rusul Roman Abramovici a organizat un Revelion de milioane, mai exact de 5 milioane de lire sterline, bani pe care i-a cheltuit pentru a-i face pe cei 400 de invitați să petreacă în stil mare trecerea dintre ani.

Rusul Roman Abramovici a organizat un Revelion de milioane, mai exact de 5 milioane de lire sterline, bani pe care i-a cheltuit pentru a-i face pe cei 400 de invitați să petreacă în stil mare trecerea dintre ani. Petrecerea a fost organizată pe insula St. Barts, invitații au fost poftiți la bordul a două iahturi aflate în proprietatea oligarhului rus, iar muzica a fost asigurată de către trupa Red Hot Chilli Peppers, notează The Telegraph.
Cei mai mulți dintre invitați au fost cazați la bordul super-iahtului Eclipse, vas pe care au fost angajați 80 de oameni pentru a servi. Eclipse, cel mai mare iaht privat din lume, este echipat cu două piste de aterizare pentru elicopter, are un submarin atașat și două piscine la bord. Cel de-al doilea vas, iahtul Luna, a fost și el deservit de un echipaj de 40 de angajați care s-au ocupat de bunăstarea invitaților lui Abramovici.
Lista cu numele invitaților nu a fost făcută publică, însă localnicii au declarat că i-au văzut pe insula St. Barts, imediat după petrecerea exclusivistă, pe regizorul George Lucas, cântărețul Jon Bon Jovi, antreprenoarea Jimmy Choo – Tamara Mellon și co-fondatorul Microsoft, Paul Allen. Invitații au fost duși cu cele două vase la țărm, de unde au fost conduși cu limuzine până la proprietatea de 59 de milioane de lire sterline a acestuia.
Potrivit jurnaliștilor britanici, stilul petrecerii a fost „island chic”. În ce privește meniul luxosului revelion, la sosirea invitațiilor s-au servit platouri cu aperitive realizate de bucătarul chef Thomas Chiarelli. Pe lângă caviar și șampanie, aceștia s-au delectat și cu clătite îmbibate într-un sos de vodkă și lămâie, languste, homari, ton și platouri cu fructe exotice.
Petrecerea, care a durat până în zori, este cel de-al treilea astfel de eveniment pe care Abramovici îl organizează pe insulă. În 2009, oligarhul rus a organizat un revelion pe care a cheltuit 3 milioane de lire sterline și unde i-a avut invitați pe Kanye West și Orlando Bloom, muzica fiind asigurată de Beyonce, Gwen Steffani și Prince.

Inchide