• Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

CINE L-A OMORÂT PE KENNEDY. Mai multe înregistrări „explozive” cu Jackie Onassis redeschid cazul

Pe lângă dezvăluirea despre moartea lui JFK din înregistrările cu Jackie Onassis mai aflăm că fostul președinte ar fi avut o amantă de 19 ani, care lucra drept stagiară la Casa Albă.

Jackie Onassis, fosta soție a lui John F.Kennedy, credea că Lyndon B. Johnson,președintele care i-a urmat soțului ei, a fost implicat înasasinarea acestuia, arată mai multe „înregistrări explozive”,scrie Daily Mail.

Fosta primă doamnă era convinsă că Johnson, care pe atunci eravice-președinte, a orchestrat atacul din Dallas,în urma căruia a murit Kennedy, alături de mai mulți oameni deafaceri din Texas.

Lyndon Johnson

În plus, Jackie Onassis considera că Lee HarveyOswald, considerat de mulți drept singurul vinovat pentrumoartea lui JFK, era doar un pion al uneiconspirații mult mai mari.

După asasinarea lui Kennedy, Johnson i-a preluat mandatul șiulterior a câștigat încă unul.

Jackie Onassis, fostă Kennedy

Dezvăluirile fostei soții a lui JFK se află pe mai multe casete,înregistrate la doar câteva luni de la tragedie. Când fosta primădoamnă s-a căsătorit cu omul de afaceri grec Aristotle Onassis, eaa ordonat ca aceste înregistrări să nu fie făcute publice decât la50 de ani după moartea ei.

Jackie Onassis a murit de cancer, în 1994.

De ce a decis fiica luiJFK să difuzeze casetele mai repede

Caroline Kennedy, fiica fostului cuplu prezidențial, a decis săpublice înregistrările mai repede decât a hotărât mama ei.

Caroline Kennedy

Ea a ales să le ofere casetele celor de la ABC News, probabilpentru că aceștia au fost de acord să nu mai difuzeze o mini-seriecontroversată despre familia Kennedy, pe care o pregătiseră și încare Tom Cruise și Katie Holmesdețineau rolurile principale.

Reprezentanții ABC au declarat că înregistrările sunt”explozive”, dar nu au precizat când le vor difuza.

Pe lângă dezvăluirea despre moartea lui JFK din înregistrărilecu Jackie Onassis mai aflăm că fostul președinte ar fi avut oamantă de 19 ani, care lucra drept stagiară la Casa Albă. Fostasoție a lui Kennedy spune chiar că ar fi găsit, în dormitorulprezidențial, o pereche de lenjerie intimă a tinerei.

Fosta soție a luiKennedy a avut și ea două aventuri

În plus, Jackie Onassis mai dezvăluie că a avut și ea, la rândulei, două aventuri, ca răspuns la multiplele escapade ale soțuluiei. Cei doi amanți ai fostei soții ai lui JFK ar fi fost actorulWilliam Holden și fondatorul FIAT, Gianni Agnelli.

Actorul William Holden

Totuși, Onassis mai spune că, în pragul asasinării soțului ei,cei doi trecuseră peste toate problemele și se pregăteau să aibă șialți copii.

Istoricul Edward Klein, care a scris numeroase cărți despreclanul Kennedy, spune că Jackie nu a considerat niciodată cămariajul ei este în pericol. „Ea considera toate fetele tinere șifrumoase de la Casa Albă drept aventuri sexuale superficiale pentruJohn. Astfel, s-a răzbunat având și ea aventuri. A fost o perioadăcând era încântată să-și enerveze soțul cu aventurile ei”, spuneKlein.

JFK și Jackie

Daily Mail scrie că mini-seria pe care ABC News a produs-o acostat 11,5 milioane de euro și a fost difuzată deja pe două canalede televiziune, BBC2 din Marea Britanie și un canal privat din SUA,împotriva voinței lui Caroline Kennedy.

Inchide