Cult sexual, destructurat după 30 de ani! Conducătorul supranumit „Doctorul”, mână de fier chiar și la 77 de ani – FOTO

Cult sexual, destructurat după 30 de ani! Conducătorul supranumit „Doctorul”, mână de fier chiar și la 77 de ani - FOTO
Cult sexual, destructurat după 30 de ani! Conducătorul supranumit „Doctorul”, mână de fier chiar și la 77 de ani / Sursă FOTO: Novara Police
Publicat: 21/07/2020, 16:40

Un cult sexual din Italia, care era condus de un bărbat supranumit „Doctorul”, în vârstă de 77 de ani, a fost destructurat de polițiștii din peninsulă.

Autoritățile italiene au făcut percheziții în „sediile” cultutului, în Novara, situat în apropierea Milanului, în cursul zilei de duminică, întrucât existau suspiciuni de sclavie și abuz sexual, relatează Il Messagero.

Autoritățile italiene susțin faptul că „Doctorul”, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, se folosea de afaceri precum școli de dans pentru a ademeni femei tinere și pentru a le „spăla pe creier”.

Acesta le-ar fi supus abuzului sexual și torturii timp de 30 de ani.

Femei spălate pe creier și abuzate sexuale de un bărbat de 77 de ani!

Organizația avea o structură piramidală iar cei mai fideli angajați ai bătrânului lucrau în strânsă colaborare cu acesta, potrivit sursei citate. Se pare că femeile îl slăveau pe liderul cultului și se refereau unele la celelalte cu apelativul de „bestii”. De asemenea, li se interziseseră să pronunțe numele bătrânului.

În plus, membrele cultului erau obligate să încheie orice legături cu familiile și cu prietenii lor sau, din contră, să îi convingă să adere la cult.

Una dintre victime le-a mărturisit polițiștilor că „Doctorul lua toate deciziile” în ceea ce privește locurile unde aveau voie să meargă membrele cultului, unde aveau voie să muncească, dar și persoanele cu care aveau sau nu voie să vorbească.

Metoda prin care „Doctorul” ademenea tinere vulnerabile

„Doctorul” le-a supus torturii și abuzului sexual motivându-și acțiunile drept modul prin care „își pot aprinde focul interior” care le va garanta accesul „la o lume secretă, magică și fantastică”. De asemenea, din acest cult ar fi făcut parte și diverși psihologi care îl ajutau pe conducător să racoleze femei vulnerabile, ușor de manipulat, astfel încât procesul de îndoctrinare să fie fără bătăi de cap.

Poliția italiană susține că acest cult ar fi fost înființat în urmă cu 30 de ani și a fost activ până în momentul perchezițiilor. Ancheta a durat doi ani și a început datorită dezvăluirilor făcute de un fost membru. În același timp au avut loc percheziții în trei orașe: Milano, Genoa și Pavia.

Până în prezent, autoritățile italiene nu au anunțat dacă au fost făcute arestări sau câte persoane au fost implicate.