Cum își menține Vladimir Putin tenul tânăr

Redactor:
Mădălina Chițu
Putin călărește la bustul gol în Siberia, pilotează avioane, vânează balene și conduce mașini de curse. În plus, pare foarte tânăr pentru vârsta pe care o are

Vladimir Putin, fostul președinte și actualul premier al Rusiei, a apărut călare la bustul gol în Siberia, a pilotat avioane, a vânat balene, a condus mașini de curse și s-a scufundat cu un submarin în Lacul Baikal. Pe lângă toate acestea, omul politic uimește din nou presa internațională, care scrie că demnitarul a apelat la chirurgia estetică pentru a scăpa de riduri.

Putin la bustul gol în timp ce călărea anul trecut în Siberia

Prezent la începutul săptămânii la congresul formațiunii Rusia Unită, unde și-a anunțat candidatura la prezidențialele din 2012, Putin a dat prilej presei să facă tot felul de speculații pe seama look-ului său mult prea tânăr, informează Washington Post.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO cu Vladimir Putin, în rol de SUPEREROU al Rusiei

Presa din Rusia, dar și cea străin, se întreabă dacă nu cumva premierul rus a apelat la injecții cu Botox, ținând cont de faptul că la cei 59 de ani, pe care îi va împlini pe 7 octombrie, Putin arăta foarte bine și pare mai tânăr decât este în realitate. Pielea din jurul ochilor are doar câteva riduri fine, iar obrajii par ai unui bărbat care nu a depășit cu mult vârsta de 30 de ani, se afirmă pe unele bloguri.

Putin merge pe un triciclu Harley Davidson, alături de motocicliști, la un festival de profil din sudul Rusiei, în orașul Novorossiisk, pe 29 august 2011

Speculațiile cum că premierul rus este fidel clinicilor de înfrumusețare au început încă de anul trecut, când Vladimir Putin a apărut în Ucraina cu fața tumefiată și cu un pomete ușor învinețit, la o conferință de presă.

Putin țintește o balenă, cu arbaleta, pentru a preleva o bucată de piele care să fie analizată, în golful Olga, la 240 de kilometri nord-est de Nakodka, pe 25 august 2010

Atunci, jurnaliștii ucraineni au pus imaginea liderului rus pe seama unei intervenții de chirurgie plastică mai puțin reușite. „Nu sunt vânătăi. Este doar obosit. Nu este vorba de nicio operație estetică. În plus, poate nici lumina nu a fost prea bună și de aceea pare a avea o vânătaie”, a declarat la vremea aceea Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin. Cu toate acestea, dezmințirile oficiale nu au convins pe nimeni.

Putin cântă la pian, în timpul unui concert caritabil la Sankt Petersburg, pe 10 decembrie 2010

Inchide