„Dacă avionul s-ar fi prăbușit direct pe pământ…”: Un pilot și pasagerul lui au supraviețuit ca prin minune după ce avionul a rămas blocat în cabluri unei telecabine – VIDEO

Redactor:
Gandul
„Dacă avionul s-ar fi prăbușit direct pe pământ…”:  Un pilot și pasagerul lui au supraviețuit ca prin minune după ce avionul a rămas blocat în cabluri unei telecabine – VIDEO
Un pilot și pasagerul lui au reușit să scape nevătămați după ce avionul în care se aflau a intrat în picaj și s-a oprit în cablurile unei telecabine.

Pilotul în vârstă de 62 de ani a reușit să iasă foarte repede din avion, dar pasagerul a rămas blocat înăuntru pentru o perioadă, dar a fost nevătămat.

În imaginile surprise de echipa de salvare se poate observa cum pilotul stă pe una dintre aripile avionului aflat cu susul în jos, blocat între cabluri, în timp ce un membru al echipei se cațără până la el pentru a-l salva.

Incidentul a avut loc duminică după-amiaza în stațiunea de ski Prato Valentino, la nord de Milano, în Alpii italieni.

Echipele montane de salvare au fost ajutate de pompieri și de poliție pentru a-i evacua pe cei doi de pe avionul suspendat.

Autoritățile au declarat că  avionu decolase dintr-o zonă situată în apropierea celei în care a avut loc accidentul.

„Au fost foarte norocoși. Dacă avionul s-ar fi prăbușit direct pe pământ, probabil că cei doi s-ar fi aflat în altp situație”, a declarat un reprezentant al echipei montane de salvare.
 

Foto: Captură YouTube

 

Inchide