EROINA DIN ANGLIA. O tânără de 22 de ani a salvat un bărbat de la moarte. „Nu mi-a venit să cred că nimeni nu-l ajută”

Redactor:
Mihai Schiau
O femeie de 22 de ani din Darlington (Marea Britanie) a devenit o adevărată eroină, după ce a pus pe fugă doi răufăcători care loveau cu bestialitate un bărbat, în mijlocul străzii, scrie Daily Mail.

O femeie de 22 de ani din Darlington (Marea Britanie) a devenit o adevărată eroină, după ce a pus pe fugă doi răufăcători, care loveau cu bestialitate un bărbat, în mijlocul străzii, scrie Daily Mail.

Cei doi infractori, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au doborât un bărbat și au început să-l lovească în cap cu pumnii și picioarele, pe o stradă aglomerată din centrul orașului. Imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere situată în apropiere.

Câteva mașini au parcat în jurul locului incidentului, pentru a vedea ce se întâmplă, dar niciun șofer nu a coborât să salveze victima de sub ploaia de lovituri. Alte zeci de mașini au trecut pur și simplu pe stradă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cum i-a gonit femeia pe agresorii care băuseră 10 litri de cidru

Apoi, a apărut Aimee Yule, care tocmai ieșise dintr-un magazin. Tânăra s-a repezit înspre cei doi răufăcători, riscând să fie lovită.

Imaginea lui Aimee Yule (centru), surprinsă de camerele de supraveghere

Inițial, cei doi au fugit când au văzut-o pe femeie, dar s-au întors câteva secunde mai târziu și l-au mai lovit de câteva ori pe bărbatul căzut. Până la urmă, Aimee l-a împins pe unul dintre atacatori, moment în care au intervenit și alți trecători.

Este foarte posibil ca acțiunile tinerei de 22 de ani să fi salvat viața victimei, scrie Daily Mail. Bărbatul s-a ales, în cele din urmă, „doar” cu nasul spart și câteva fracturi la mâini și picioare.

Femeia a pus agresorii pe fugă

Joi, cei doi atacatori au fost condamnați la câte patru ani și opt luni de închisoare, după ce și-au recunoscut fapta. Din câte se pare, unul dintre ei ar fi consumat, înainte de incident, nu mai puțin de zece litri de cidru (băutură alcoolică obținută prin fermentarea mustului de mere).

„M-am gândit că victima are o mamă și un tată”

Poliția din Durham, districtul unde s-a produs incidentul, s-a declarat nemulțumită de sentința mult prea blândă primită de agresori, motiv pentru care au și dat publicității imaginile atacului petrecut în iulie. „Nu mi-a venit să cred că nimeni nu-l ajută (n.r. pe bărbatul căzut). Unii oameni au sunat la poliție sau ambulanță, dar nimeni nu s-a dus să-l salveze. Am văzut cum îi țâșnește sângele pe gură. Din fericire, eu nu am fost lovită”, și-a reamintit eroina din Darlington, care s-a declarat marcată profund de incident.

Aimee Yule

„De obicei, nu mă implic în astfel de lucruri, dar m-am gândit că omul respectiv, care este lovit cu picioarele în cap, are o mamă și un tată”, a adăugat Aimee. Nu este clar motivul pentru care cei doi agresori l-au atacat pe bărbatul salvat de eroina din Darlington. Cel mai probabil, este vorba despre o dispută care a degenerat, din cauză că atacatorii se aflau într-o stare avansată de ebrietate, notează sursa.

Inchide