Gaddafi: Prietenul meu Nicolas Sarkozy este nebun. Suferă de o boală psihică

Redactor:
Vlad Mironescu
Gaddafi: Prietenul meu Nicolas Sarkozy este nebun. Suferă de o boală psihică
Acesta este prietenul meu, dar cred că a înnebunit. El suferă de o boală psihică

. Asta spune anturajul său.Colaboratorii săi afirmă că suferă de o boalăpsihică„, a declarat Gaddafi, într-un interviu careurmează să fie difuzat de postul german RTL.

Liderul libian, contestat de o revoltă populară, nu a precizatdacă această „boală” este legată de „secretul grav” la care s-areferit agenția oficială libiană Jana, care a afirmat cădezvăluirea acestuia va duce la înlăturarea de la putere apreședintelui francez.

Parisul este foarte criticat, după ce a recunoscut Consiliulnațional de tranziție, înființat de opoziția din Libia, drept unicreprezentant legitim al poporului libian.

Citește și:

Cum răspunde BĂSESCU atunci când e întrebat de ce a avut SARKOZY oieșire NERVOASĂ la adresa sa

SUMMIT CU SCANDAL – Sarkozy a avut o IEȘIRE NERVOASĂ la adresa luiTraian Băsescu. CE L-A ENERVAT PE PREȘEDINTELE FRANȚEI

În legătură cu violențele din țara sa, Kadhafi a afirmatcă „acest mic eveniment” s-a soldat „doar cu 150-200 de morți”,jumătate în rândul forțelor de securitate.

Rebeliunea „va fi învinsă și totul va reveni la normal”, a spusel, în timpul acestui interviu realizat într-un cort din bazamilitară Bab al-Azizia de la Tripoli, potrivit RTL.

Kadhafi a apreciat de asemenea că sunt nejustificate criticilela adresa sa în Statele Unite și Europa. „Dar ce am făcut ca să ledezamăgesc ? Nu am niciun post oficial și deci nu pot fi criticat.Este criticată regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentrupolitica sa ?”, a întrebat el.

El a afirmat că pe viitor țara sa nu va mai face afacericu statele occidentale, care „au conspirat împotriva noastră”. „Vominvesti de acum în Rusia, India și China”, a declaratKadhafi.

„Occidentul poate fi uitat”, a afirmat el, adăugând că face oexcepție în ceea ce privește Germania, care are o atitudine”rațională”.

Inchide