Hotelul Sofitel din New York a sunat la poliție abia la o oră după plecarea lui Strauss-Kahn – presă

Redactor:
Gândul
Hotelul Sofitel din New York a sunat la poliție abia la o oră după plecarea lui Strauss-Kahn – presă
Anchetatorii newyorkezi se întreabă de ce angajații Hotelului Sofitel au așteptat o oră înainte de a suna la poliție după plecarea în grabă a directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresarea sexuală a unei cameriste

Anchetatorii new-yorkezi se întreabă de ce angajații HoteluluiSofitel au așteptat o oră înainte de a suna la poliție dupăplecarea în grabă a directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn,acuzat de agresarea sexuală a unei cameriste, informează ziarul TheGuardian, în ediția electronică.

Imaginile captate de sistemele video cu circuit închis șideclarațiile martorilor arată că Dominique Strauss-Kahn a plecat dela hotel sâmbătă la ora 12.30, fără a trece pe la recepție. Iarcamerista a raportat presupusa agresiune unor colegi aproapeimediat.

Cu toate acestea, primul apel de urgență la poliție a fost datla ora 13.32, iar poliția a sosit după 13 minute.

Potrivit unor surse, se pare că apelul telefonic a fost dat atâtde târziu pentru că presupusa victimă era foarte suparată, iarplângerile sale erau foarte surprinzătoare.

Strauss-Kahn, care a demisionat din funcția de director al FMI,este deținut la închisoarea din Rikers Island (New York), fiindacuzat de tentativă de viol și agresiune sexuală.

Mihai Draghici, [email protected]

FOTO: AFP/Mediafax-MONIKA GRAFF

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide