Martorul lui Trump la presupusa fraudare a alegerilor a agresat sexual copii! – VIDEO

Martorul lui Trump la presupusa fraudare a alegerilor a agresat sexual copii! - VIDEO
Martorul lui Trump la presupusa fraudare a alegerilor a agresat sexual copii! / Sursă FOTO: captură Mirror
Publicat: 09/11/2020, 23:00
Actualizat: 09/11/2020, 23:01

Daryl Brooks a declarat sâmbătă, 7 noiembrie, că nu i s-a permis să supravegheze numărarea voturilor în Philadelphia în timp ce lucra drept observator electoral pentru Partidul Republican. La câteva zile după a ieșit la iveală faptul că bărbatul a făcut 3 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și periclitarea bunăstării unui minor.

Un martor chemat de avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, pentru a pretinde că a avut loc o fraudă electorală pe scară largă, este un bărbat condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni sexuale asupra copiilor, potrivit ultimelor informații apărute, potrivit Politico.

Martor la presupusa fraudare a alegerilor, un agresor sexual de copii

Giuliani l-a prezentat pe Daryl Brooks pentru a face acuzații referitoarea la încălcarea legii în Philadelphia, în contextul în care președintele Donald Trump își dorește să rămână la putere.

Se pare că bărbatul a fost închis pentru expunere indecendtă în fața a două fete, în vârstă de 7 și 11 ani. Brooks a fost închis pentru trei ani în 1998, după ce a fost condamnat pentru agresiune sexuală și periclitarea bunăstării unui minor.

Daryl Brooks a recunoscut că a făcut închisoare, dar a negat că acuzațiile sunt adevărate.

„M-au mințit. Polițiștii mi-au înscenat-o”, a declarat acesta pentru Politico.

Reed Gusciora, primarul orașului Trenton din New Jersey – unde Brooks a reprezentat anterior Senatul și Camera Reprezentanților – a declarat pentru Politico că a fost surprins să-l vadă apărând în Philadelphia.

„Am început să mă uit la conferință și dintr-o dată am văzut că există un candidat din New Jersey care pretinde că locuiește în Philadelphia și Giuliani care pretinde că acesta este observator electoral și rezident în Philadelphia”, a declarat acesta.

Donald Trump nu se împacă deloc cu gândul că a pierdut alegerile. Acuză noi fraude electorale: “S-au întâmplat lucruri rele acolo!”

Donald Trump nu se împacă deloc cu gândul că a ratat un nou mandat de președinte al Statelor Unite și continuă să denunțe presupuse fraude electorale și eforturi ale opoziției democrate în urma cărora Joseph Biden a ar fi câștigat în mod ilegal alegerile prezidențiale.