Ministrul Economiei din Noua Zeelandă, „atacat” cu o jucărie sexuală

Publicat: 05/02/2016, 12:08
Actualizat: 05/02/2016, 16:39

„Asta este pentru că ne-ați violat suveranitatea!”, a exclamat protestatara Josie Butler, după care a aruncat cu un vibrator în ministrul Economiei, Steven Joyce.

Aceasta a fost ridicată imediat de forțele de ordine, dar a continuat să strige: „Ne-ați violat țara, din cauza acordului TPPA, ne-ați vândut drepturile și libertatea. Am făcut asta pentru țara mea!”

Butler a fost luată de polițiști, care au eliberat-o ulterior, fără să-i aducă vreo acuzație. „E ceva nou în politică”, a declarat Steven Joyce, făcând haz de necaz. „Poate cineva să-i trimită animația gif lui John Oliver, ca să terminăm povestea…?”, a mai glumit politicianul „atacat” cu o jucărie sexuală.

Acordul de parteneriat transpacific (TPP), care va duce la crearea celei mai mari zone de liber schimb din lume, a fost semnat joi de cele 12 state partenere în cadrul unei ceremonii în Noua Zeelandă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase