• Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

Nepotul președintelui american J.F. Kennedy a fost ARESTAT

Jurnalistul Fox News Douglas Kennedy a fost arestat pentru că a agresat două asistente medicale

Jurnalistul Douglas Kennedy, al cărui tată este fratele fostului președinte american J.F. Kennedy, a fost arestat pentru că a agresat două asistente care au încercat să-l oprească atunci când a vrut să-și scoată bebelușul nou-născut din spital. El este acuzat de vătămare corporală și periclitarea siguranței copilului, scrie Daily Mail.

Kennedy i-a sucit brațul uneia dintre asistente, iar celeilalte i-a aplicat o lovitură în zona pubiană. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale clinicii unde soția sa Molly dăduse naștere, cu doar două zile în urmă, celui de-al patrulea copil al familiei.

Incidentul s-a produs pe data de 7 ianuarie 2012, la spitalul Westchester din New York. Molly și Douglas Kennedy voiau să scoată bebelușul la o plimbare, dar au fost opriți de asistentele medicale, care se temeau pentru siguranța bebelușului de doar două zile. Acestea i-au cerut să ducă bebelușul înapoi în salon, dar a refuzat, încurajat de doctorul Timothy Haydock, un prieten de familie care lucrează la același spital.

Văzând că jurnalistul le ignoră și urcă în lift cu copilul în brațe, asistentele au activat alarma de „cod roz”, care anunță angajații că cineva încearcă să scoată un bebeluș din spital.

Anchetatorii au povestit că una dintre asistentele medicale, Anna Margaret Lane, s-a postat în fața lui Douglas Kennedy, iar acesta a prins-o de braț și i l-a sucit pentru a o da la o parte. Atunci când capul bebelușului a început să se clatine în brațele tatălui, cealaltă asistentă, Cari Maleman Luciano, s-a repezit către copil, de teama că ar putea fi pus în pericol.

„Din instict, ca asistentă medicală mi-am dus ambele mâini către gâtul bebelușului, pentru a contracara balansarea capului acestuia”, a spus Luciano.

Însă Kennedy s-a enervat și a trântit-o la pământ pe cea de-a doua asistentă, dintr-o singură lovitură aplicată în zona pelvisului. Atunci jurnalistul a încercat să fugă pe scări cu fiul lui în brațe, dar a fost oprit de angajații de la pază, care l-au escortat către salon.

Douglas Kennedy alături de soția sa, Molly

Douglas Kennedy respinge acuzațiile aduse și spune că încă este șocat de faptul că o asistentă a încercat să smulgă un copil din brațele propriului tată. „Nu are acest drept”, spune jurnalistul care lucrează ca reporter și prezentator pentru Fox News.

Timothy Haydock susține varianta lui Kennedy și spune că „asistentele sunt singurele agresoare”. Avocatul jurnalistului crede că întreaga poveste este o născocire, în încercarea de a stoarce niște bani.

Douglas Kennedy este al zecelea copil al lui Bobby Kennedy, fost senator și candidat la președinția Statelor Unite, asasinat în 1968, la cinci ani după moartea fratelui său, președintele J.F. Kennedy.

Jurnalistul Douglas Kennedy, pe vremea când era doar un bebeluș, alături de mama sa și de tatăl său, fratele președintelui american J.F. Kennedy

Inchide