Gandul
03.05.2019
Internațional

O femeie din India le-a cerut unor bărbați dintr-un restaurant să violeze niște tinere. Motivul e scandalos

O femeie de vârstă mijlocie din India și-a atras antipatia multor tinere din această țară după ce le-ar fi cerut bărbaților dintr-un restaurant să violeze o tânără deoarece aceasta avea o fustă scurtă.

Incidentul s-a petrecut într-un mall din orașul Gurgaon și a fost înregistrat și distribuit pe internet. Tinerele care au încercuit-o pe femeia mai în vârstă i-au cerut să se scuze pentru incident, altfel o vor face „virală”.

„Această femeie de vârstă mijlocie a cerut unui grup de șapte bărbați din restaurant să ne violeze deoarece a simțit că merităm asta din cauza faptului că purtăm haine scurte”, a scris una dintre tinere, Shivani Gupta, la descrierea clipului publicat pe Facebook.

„Cere-ți scuze acum. Îți voi face viața un iad viu dacă nu îți ceri scuze, îți promit asta. Te voi face virală”, spune o altă tânără, în înregistrare.

În apărarea fetelor au sărit chiar și multe femei de vârstă mijlocie. „Violul nu are nimic de a face cu hainele unei femei!!! NIMIC! Doar intențiile violatorului cauzează un viol, NIMIC altceva”, a scris cineva. 

Alții le-au criticat pe tinere pentru agresivitatea de care au dat dovadă. 

După ce incidentul s-a viralizat, femeia criticată de tinere și-a cerut scuze. Gupta a publicat și ea pe Instagram un comentariu în care a spus că acceptă scuzele.

Inchide