Pakistan și Rusia: „CATASTROFĂ la o centrală nucleară din SUA”. Americanii ar fi în pragul celui mai mare accident nuclear din ISTORIE

Redactor:
Mihai Schiau
Pakistan și Rusia: „CATASTROFĂ la o centrală nucleară din SUA”. Americanii ar fi în pragul celui mai mare accident nuclear din ISTORIE
Ziarul pakistanez "The Nation" scrie, în ediția de luni, că SUA ar avea o "urgență nucleară majoră" la centrala inundată din Nebraska și că administrația Obama ar încerca să mușamalizeze incidentul

Ziarul pakistanez „The Nation” scrie, în ediția de luni, că SUAar avea o „urgență nucleară majoră” la centrala inundată dinNebraska și că administrația Obama ar încerca să mușamalizezeincidentul, anunță BusinessInsider.

„The Nation” citează un raport al unei agenții rusești, carespune că situația de la Nebraska ar fi „unul dintre cele mai mariaccidente nucleare din istoria Statelor Unite”.

Chiar dacă o știre de un asemenea impact merită luată înconsiderare indiferent din ce sursă provine, trebuie precizat căPakistanul și Rusia sunt două dintre țările aflate în conflict cuSUA și cu președintele Obama.

Totuși, zvonurile sunt alimentate de faptul că AdministrațiaAviatică a SUA a instaurat o zonă „no-fly” deasupra centralei dinNebraska, afectată de un incendiu și de ieșirea din matcă afluviului Missouri.

Rușii: Topirea miezuluireactorului este „aproape catastrofală”

În raportul întocmit de Agenția pentru Energie Atomică dinRusia, se arată că regimul Obama ar fi ordonat oprirea „totală șicompletă” a ajungerii în presă a oricăror informații despre”topirea aproape catastrofală a miezului reactorului” de lacentrala din Nebraska.

Conform raportului, centrala a suferit „pierderi catastrofale”în ceea ce privește răcirea unuia dintre reactoare, dupăinundațiile „istorice” din 7 iunie.

Pe site-ul OPPD, compania care deține centrala din Nebraska,este negată o informație apărută în presa americană, conform căreiaunitatea este afectată grav, vorbindu-se de „nivelul 4 de urgență”.”Această terminologie nu este exactă și nu reprezintă modul în caresunt clasificate situațiile de urgență în cadrul centralelornucleare”, se arată pe pagina de internet a OPPD.

Totuși, raportul rușilor scrie că este o „minciună sfruntată” șică nivelul de urgență ar fi într-adevăr patru. „Nivelul 4 înseamnăun accident cu consecințe locale”, adică unul dintre cele mai gravedin istoria SUA, arată rușii.

Americanii au anunțat oficial că la Nebraska au avut loc”scurgeri neglijabile de gaze nucleare”, spunând că evenimentuleste cenzurat din „motive politice”. Rușii scriu că acest lucru arputea genera o „reacție violentă” a americanilor, când vor afla căli s-ar fi ascuns adevărul.

MEGA-LOVITURĂ pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul care a rupt plasele în Italia, Elveţia şi Portugalia semnează...
Tragedie în România. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident rutier
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Dezvăluiri uluitoare: fiul lui Ilie Dumitrescu vindea cocaină amestecată cu Paracetamol și fura la cântar!
Anunţ BOMBĂ despre pensii! Se schimbă TOT! Lovitură mare pentru pensionari
Vaccinare anti-Covid-19 în România: Liber la programări pentru imunizare cu serul Pfizer. Persoanele care se...
BANCUL ZILEI – Blondele și sexul zgomotos
VIDEO. O femeie și-a folosit lenjeria intimă pe post de mască de protecție
Tragedie în România. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident rutier
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Eveniment astrologic important azi, 27 februarie. Ce nu ai voie să faci diseară, sub nicio...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide