Povestea românilor din Chicago arestați de trupele speciale SWAT pentru că tăiau porcul în curte – GÂNDUL INVITĂ CITITORII SĂ COMPLETEZE LISTA

Redactor:
Vlad Mironescu
Povestea românilor din Chicago arestați de trupele speciale SWAT pentru că tăiau porcul în curte – GÂNDUL INVITĂ CITITORII SĂ COMPLETEZE LISTA
În orașul lui Al Capone, românii au reușit să schimbe Masacrul de Sfântul Valentin cu Masacrul de Ignat. Țipete puternice și sânge peste tot - aceasta este imaginea care i-a șocat până și pe cei din trupele SWAT.

În orașul lui Al Capone, românii au reușit să schimbe Masacrulde Sfântul Valentin cu Masacrul de Ignat. Țipete puternice și sângepeste tot – aceasta este imaginea care i-a șocat până și pe cei dintrupele SWAT.

Crăciunul nu va mai fi niciodata la fel pentru o comunitate dinromâni din Chicago, pentru care tradițiile de-acasă au însemnat osperietură grozavă. S-a întamplat acum un an de zile, pe 20Decembrie – de Ignat. Românii au ieșit cu porcul în curtea caseiunde au trecut la treabă ca acasă.

Nu s-au gândit însă că vecinii lor n-au mai auzit asemenea țipetede pe vremea Prohibiției, când Al Capone și ai săi dominaustrăzile. Alertați de zgomote, aceștia au sunat la poliție, de undeau venit în mare viteză trupele speciale, scrie crimetime.ro

Membrii SWAT au fost îngroziți când au găsit o baie de sânge încurtea românilor. Unul dintre ei înjunghia porcul, altul colectasângele într-un lighean, iar un al treilea pârlea carnea cu obutelie și o lampă cu gaz. Scene care i-au dus pe polițiști cugândul la ucigași în serie.

Luați pe sus și duși la secție să dea declarații, românii au scăpatdoar cu ajutorul unui conațional avocat. Acesta a pledat cauza lor,bazându-se pe o lege ce acorda dreptul la libertate culturală înprivința ritualurilor tradiționale. Românii au scâpat doar cu unavertisment și au intrat într-o perioadă de 2 ani demonitorizare.

Românul care a bătut un polițist italian, într-o crizăde gelozie

Un imigrant român a fost arestat în Italia după ce l-a bătut pe unagent al carabinierilor, din gelozie, victima având fracturi șinecesitând cel puțin 40 de zile de îngrijiri medicale, informeazăMediafax, care citează ziarul Il Corriere di Romagna.

Agresiunea s-a produs luni în orașul Rimini, în nord-estul Italiei.O tânără de origine cubaneză în vârstă de 36 de ani le-a povestitunor agenți ai carabinierilor, în clubul în care lucra, că fostulei prieten român o amenințase și a pătruns cu forța în apartamentulsău, după ce s-au despărțit.

Carabinierii, care nu se aflau în timpul serviciului, s-au oferitsă o protejeze pe tânăra cubaneză, însoțind-o până acasă. Ajunși lalocuința tinerei, unul dintre carabinieri a mers în apartamentpentru a se asigura că nu intrase iarăși fostul prieten român alcubanezei. Românul, care pătrunsese iarăși pe geam în apartamentulfostei concubine, a crezut că aceasta are un nou iubit, astfel că aînceput să îl lovească pe agentul carabinierilor, care a suferitnumeroase fracturi și a rămas imobilizat.

Românul în vârstă de 22 de ani a fost arestat după câteva ore decătre colegii carabinierului agresat și va fi pus sub acuzarepentru vătămare corporală în formă agravată și rezistență opusăunui agent al forțelor de ordine.

Patru luni de închisoare pentru un român aflat la culesîn Marea Britanie

Român condamnat în Marea Britanie pentru că a îndreptat un lasercătre pilotul unui avion militar

Un imigrant român a fost condamnat joi la patru luni de închisoare,fiind acuzat că a pus în pericol un avion militar și pe pilotulacestuia cu ajutorul unui laser cumpărat de pe internet.

Potrivit Daily Mail, Radu Moldovan a fost reținut de poliție înaugust, după ce a orientat lumina unui laser în direcția pilotuluiavionului militar de tip Tornado, în timp ce acesta executa oaterizare nocturnă cu risc sporit.

Sistemul de navigație al avionului a marcat coordonatele surseiacestui laser, iar informația a fost transmisă poliției. Moldovan afost prins la ferma Cairnie, de lângă Cupar, Fife, unde lucra laculesul de fructe, informează Mediafax.

Moldovan a recunoscut că a cumpărat laserul de pe eBay, în schimbulsumei de patru lire sterline (4,7 euro).

Furt de calitate în Franța: un român schimba etichetelede preț la vinuri

Un român în vârstă de 21 de ani este judecat, miercuri, de către oinstanță din Franța, pentru un furt mai puțin obișnuit, acestaschimbând la12 sticle de vin etichetele cu mențiuni despre preț,potrivit ediției de marți a jurnalului „Ouest France”.

Românul a schimbat etichetele cu prețul la 12 sticle de vin într-unhypermarket Carrefour, transformând astfel un vin de bună calitateîntr-unul de proastă calitate.

Astfel, el a pus o etichetă cu prețul de 1,39 de euro unei sticlede vin de bună calitate Chambertin al cărui preț real este de 150de euro și „a redus” valoarea alteia de la 59 de euro la 2,16euro.

Prejudiciul total pentru magazin este de 1.200 de euro. „Clientul”a fost arestat luni, când se afla la casă pentru a plăti.

Românul a acționat similar și în regiunea Parisului și în Touraine.(Geanina Sandu, [email protected])

GÂNDUL INVITĂCITITORII SĂ COMPLETEZE LISTA CU ISPRĂVILE ROMÂNILOR ÎNSTRĂINĂTATE

Postați evenimentele la rubrica decomentarii

Inchide