Protagonistul serialului „Breaking Bad”, după experiența COVID-19: „Am fost unul dintre cei norocoși. Vă conjur să continuați să purtați nenoricita asta de mască”

Redactor:
Madalina Prundea
Protagonistul serialului „Breaking Bad”, după experiența COVID-19: „Am fost unul dintre cei norocoși. Vă conjur să continuați să purtați nenoricita asta de mască”
Bryan Cranston, Walter White din celebrul serial „Breaking Bad”, a supraviețuit noului coronavirus / Sursa: instagram Bryan Cranston

Interpretul chimistului Walter White din celebrul serial „Breaking Bad”, Bryan Cranston, a făcut public, într-o postare pe Instagram, că a fost infectat cu noul coronavirus și a făcut apel la cei peste două milioane și jumătate de urmăritori să respecte măsurile de protecție, de la purtarea măștii, la igiena mâinilor și păstrarea distanței sociale.

„Salut! Pe acum probabil că vă simți puțin legați, cu libertatea de mișcare restrciționată și, ca și mine, sătui de asta!! Ei bine, vreau doar să vă încurajez să mai aveți un pic de răbdare. Eu am respectat cu mare strictețe protocoalele și, totuși… Am contractat virusul. Da. Sună înfricoșător în contextul în care peste 150.00 de americani au murit din cauza lui. Eu am fost unul dintre cei norocoși. Simptome ușoare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și vă conjur să continuați să purtați nenorocita asta de mască, să continuați să vă spălați pe mâini și să păstrați distanța socială. Putem să ieșim învingători, dar numai dacă respectăm regulile împreună. Fiți și rămâneți bine.”, a scris Bryan Cranston, pe contul de Instagram.

Actorul Bryan Cranston a arătat, în clipul postat pe Instagram, că a început să doneze plasmă convalescentă pentru a-i ajuta pe cei care încă luptă cu infecția.

Mesajul de pe instagram a avut sute de mii de vizualizări, iar mulți dintre urmăritori au făcut referire la celebrul personaj interpretat în „Breaking Bad”, Walter White, care a supraviețuit cancerului.

SUA este, de departe, cea mai afectată țară din lume de noul coronavirus. Potrivit datelor datelor publicate de către Johns Hopkins CSSE, în SUA s-au înregistrat, până în 2 august, 4.620.502 de cazuri confirmate cu noul coronavirus și 154.449 de decese.

Inchide