• Publicat:
  • Actualizat:
Reportaj

ROMÂNIA PE YOUTUBE. Cine este „țăranul cu Maserati”? Românul din Bumbești a ajuns în ANGLIA și filmează VILA de 1 milion de lire a patronului ca să o pună pe net

Vreau să arăt că un țăran ca mine, un simplu țăran, dacă are un vis, îl poate realiza- spune "Ninja Pete". VEZI AICI CLIPURI VIDEO cu turul virtual al CASEI de 1 MILION DE LIRE a stăpânului său. PLUS: VROIA SĂ ÎL BATĂ si pe SMĂRĂNDESCU

Bărbatul care îi mulțumește lui Dumnezeu, într-un filmulețpostat pe YouTube, pentru Maseratiul pe care „i l-a dat” estebodyguardul actorului și fostului luptător de arte marțialebrtianic Alex Reid.

Românul se numește Petre Crăete, este originar din Bumbești-Jiuși a lucrat ca militar în Garda Națională. În urmă cu câteva luni,el l-a provocat la luptă pe Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguardal lui Gigi Becali. „De cinci ani mă antrenez să-l bat. Am 95 dekilograme, numai mușchi garantat și, neoficial, sunt cel mai bundin lume”, spune Crăete.

În cadrul filmulețului, fostul militar își dă arama pe față:”Vreau să arăt că un țăran ca mine, un simplu țăran, dacă are unvis, îl poate realiza”.

Citeșteși ROMÂNIA PE YOUTUBE. Românuldin Anglia se FILMEAZĂ la volanul unui Maserati: „Nu mă laud eu,laud puterea lui Dumnezeu care mi-a dat acestbolid”

Alex Reid îl numește”ninja Pete”

De când s-a mutat în Anglia, să-l apere pe Alex Reid, PetreCrăete a devenit un obișnuit al tabloidelor. El apare într-o seriede fotografii publicate, vineri, de Daily Mail, în cadrul unui articol despre o seară romanticăpetrecută de Alex Reid și iubita sa, modelul Chantelle Houghton.Cuplu este, evident, păzit de „țăranul cu Maserati”.

Reid pare foarte mulțumit de bodyguardul său, din moment ce ascris pe Twitter că se află la cinematograf cu iubita sa și cu”ninja Pete”. De asemenea, Petre Crăete pare foarte docil încompania angajatorului său, din moment ce nu se mai laudă cubolidul său și stă cuminte pe scaunul de lângă șofer.

Crăete are o „vilă de unmilion de lire” în care își ține „prafurile” și „pușca pentrudușmani”

Pentru a ajunge la forma de invidiat care să-l recomande să-lapere pe Alex Reid, Petre Crăete are nevoie de antrenament. Astfelcă bodyguardul ne face un tur virtual al vilei sale „de un milionde lire”, care are o cameră specială pentru echipamentul dekickboxing.

Pentru început, bărbatul ne arată „prafurile” lui, adicăsuplimentele care l-au făcut „așa frumos și modest”. După ce selaudă cu plasma și cu mănușile de box, Crăete ne prezintă pușcafolosită pentru a-și „omorî dușmanii”.

Apoi, ajungem la piscina în care bodyguardul se relaxează”ocazional”. Pentru turul celorlalte camere, Crăete se îmbracă lapatru ace.

Bodyguardul ne prezintă, apoi, „livingul” și „camera derelaxare”, unde mărturisește că îi place să citească. Apoi, fostulmilitar iese din vilă și, inevitabil, se urcă la volanul uneimașini de lux. De această dată, este vorba despre un Mercedes, nuun Maserati.

Inchide