Gandul
07.04.2019
Internațional

Sfârșit TRAGIC pentru un bărbat suspectat de braconaj: A fost ucis de un elefant, apoi mâncat de lei în Africa

Sfârșit TRAGIC pentru un bărbat suspectat de braconaj: A fost ucis de un elefant, apoi mâncat de lei în Africa
Rămășițele unui bărbat, uspectat de braconaj cu rinoceri, au fost găsite în Africa de Sud.

Singurele rămășițe găsite, după ce bărbatul a fost ucis de un elefant și apoi mâncat de lei, au fost craniul și o pereche de pantaloni, transmite CNN. Incidentul s-a petrecut în Parcul National Kruger din Africa de Sud.

Potrivit pădurarilor, bărbatul a intrat lunea trecută în parc, împreună cu alți patru vânători, pentru a împușca rinoceri. Victima a fost atacată fulgerător și ucisă de un elefant. Cei care erau cu bărbatul au declarat, potrivit poliției, că au dus corpul neînsuflețit al acestuia la marginea unui drum pentru a fi găsit de autorități, apoi au fugit.

Familia bărbatului a fost informată de deces marți de către ceilalți braconieri, care au fost ulterior arestați. La scurt timp după aceea, polițiști și pădurari au mers pentru a recupera cadavrul. Nu au găsit nimic, iar căutările au fost reluate a doua zi. Atunci au fost găsite craniul și pantalonii.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Rangerii nu recomandă deplasarea pe jos în parcul Kruger, din cauza numărului mare de prădători și animale periculoase din zonă.

Rinocerii sunt vânați pentru cornul lor, folosit în scopuri medicinale sau ca afrodisiac. În anumite părți ale lumii, praful din corn de rinocer este mai valoros decât cocaina.

Foto: Pixabay

 

Inchide