• Publicat:
Internațional

Tragedie în Canalul Mânecii: Trei copii au murit, chiar sub ochii părinților, după ce șalupa în care se aflau s-a răsturnat

Tragedie în Canalul Mânecii: Trei copii au murit, chiar sub ochii părinților, după ce șalupa în care se aflau s-a răsturnat
Trei copii au murit după ce șalupa în care se aflau s-a răsturnat în Canalul Mânecii, în apropiere de coasta Normandiei, cauzele producerii accidentului fiind în curs de investigare, au anunțat autoritățile franceze, potrivit Associated Press.

Copiii se aflau la plimbare alături de părinții lor, iar cei trei adulți au supraviețuit accidentului, potrivit autorităților.

Autoritatea maritimă din Normandia a transmis că operațiunea de salvare a început după ce un martor a anunțat că a văzut o ambarcațiune care plutea în derivă la aproximativ 800 de metri de coastă, în apropiere de orașul Agon-Coutainville.

Mama a doi dintre copiii decedați a declarat că fetele sale și un băiat de 7 ani, purtau veste de salvare, dar au rămas blocați în cabină.

Tatăl fetelor a încercat să spargă fereastra „cu brațele, picioarele și cu ancora șalupei”, a declarat femeia pentru cotidianul Ouest-France.

Procuratura locală a a nunțat că cei trei adulți nu se aflau în cabină și au fost aruncați în apă când șalupa s-a răsturnat, conform publicației Le Point.

Inchide