ULTIMA CINĂ. A murit într-un spital, conectată la un aparat de ventilație, fără să știe că noul coronavirus îi răpise deja copiii.

Redactor:
Silviu Bănilă

Grace Fusco, în vârstă de 73 de ani, a murit miercuri într-un spital din SUA, conectată la un aparat de ventilație, fără să știe că noul coronavirus îi răpise deja copiii.

Coronavirusul a ucis doi frați și o mamă, în Freehold, New Jersey, scrie Daily Star. Grace Fusco, în vârstă de 73 de ani, a murit miercuri seară, în timp ce era sedată și conectată la aparatul de ventilație.

Femeia avea 11 copii, din care patru sunt tratați în continuare de coronavirus în același spital. Trei dintre ei sunt în stare critică.

Fusco a murit fără să știe că își pierduse deja doi copii, din cauza virusului ucigaș. Fiica ei, Bridget Fusco Betlow, de 52 de ani, spune că este înmărmurită de tragedia familiei sale: „Sunt paralizată, nici nu mai știu ce simt”, a declarat femeia.

„Mama, fratele și sora mea au murit și nu avem niciun răspuns”. Femeia a declarat că nu a participat la cina organizată în familie, la casa mamei sale, în 3 martie, unde a fost prezentă o rudă care avea coronavirus, dar nu știa acest lucru.

8.700 de cazuri în SUA. Trump a crezut inițial că e vorba de un „fake news”

19 din rudele ei așteaptă acum rezultatele pentru testul de coronavirus. Niciunul dintre cei din familia Fusco nu suferea de vreo boală.

Familia solicită autopsia în cazul Ritei Fusco Jackson, de 56 de ani, care a murit vineri, în speranța că vor descoperi de ce o persoană aparent sănătoasă a murit atât de repede din cauza coronavirusului.

Peste 8.700 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate până acum în SUA, unde numărul morților se ridică la 150.

Administrația Trump a fost aspru criticată pentru lipsa de reacție în fața crizei Covid-19. În urmă cu câteva săptămâni, președintele Donald Trump a sugerat că pandemia este o „păcăleală”, pusă la cale de adversarii lui politici.

Inchide