VIDEO | Bărbatul care a agresat un însoțitor de zbor într-un avion riscă ani grei de închisoare

Publicat: 27/09/2022, 20:51
Actualizat: 27/09/2022, 20:53

Bărbatul care a agresat un însoțitor de bord în timpul unei curse American Airlines, care zbura pe ruta Mexic – Los Angeles, ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare.

Incidentul a avut loc pe 21 septembrie, într-un avion American Airlines care decolase de la San Jose del Cabo, Mexic, spre Los Angeles.

Bărbatul, pe nume Alexander Lee, în vârstă de 33 de ani, din Westminster, l-ar fi atacat pe însoțitorul de zbor deoarece acesta ar fi întârziat să-i aducă o cafea, relatează Daily Mail.

Momentul în care individul l-a agresat pe însoțitorul de zbor a fost filmat, iar la sosirea pe aeroportul din Los Angeles bărbatul a fost arestat de poliție pentru ultraj asupra echipajului de zbor. În avion, bărbatul a fost imobilizat cu ajutorul pasagerilor.

Potrivit martorilor, înainte de conflict, el a amenințat și că ”sunt zece ucigași în avion”.

Agresorul va ajunge în fața instanței joi, și, dacă va fi găsit vinovat de o infracțiune federală, riscă până la 20 de ani de închisoare.

Totodată, conducerea companiei a anunțat că bărbatului i s-a interzis să mai zboare cu avioanele American Airlines.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase