VIDEO: Imagini din Coreea de Nord reală: copii care mor de foame, prizonieri torturați și acte de canibalism

Redactor:
Mihai Schiau
VIDEO: Imagini din Coreea de Nord reală: copii care mor de foame, prizonieri torturați și acte de canibalism
Întrega lume privește acum această înregistrare

Mirror publică un clip șocant, filmat în Coreea de Nord, intitulat „Călătoria spre iad”. În Yang Gang, în apropierea graniței cu China, copiii stau să moară de foame pe marginea drumului, fără să fie băgați în seamă, în timp ce la numai câțiva metri soldații încarcă tone de orez în camioane. Imaginile au fost filmate pe ascuns de militanții pentru drepturile omului din Coreea de Nord.

 

 

 

 

În lagărul Haesan, prizonierii îmbrăcați sumar sunt obligați să lucreze pământul, la temperaturi aproape de limita înghețului. Alții sunt puși să care pietre sau lemne pentru repararea unui pod.

La un moment dat, un gardian îl observă pe militantul care filma în interiorul lagărului și îndreaptă pușca spre acesta. Imediat, cameramanul oprește filmarea și se adăpostește.

„Aceasta este Coreea de Nord cea reală, pe care liderul Kim Jong-un vrea ca lumea de afară să nu o vadă”, scriu jurnaliștii de la Mirror.

În cadrul călătoriei în țara comunistă, jurnaliștii britanici au discutat cu localnici care le-au spus că au întâlnit chiar și cazuri de canibalism. „Sunt oameni atât de lihniți încât au ajuns la canibalism. Un bărbat a fost executat pentru că a mâncat jumătate dintr-un alt om, iar cealaltă jumătate a vândut-o tot spre consum. Oamenii trăiesc ca animalele în țara asta. Să sperăm că lumea va fi șocată de aceste imagini și va lua atitudine”, a declarat pastorul Kim Seung-Eun.

VEZI AICI CLIPUL CARE ARATĂ ADEVĂRATA COREEA DE NORD

 

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER și NOROC. Numerele de la LOTO extrase duminică, 14 aprilie. Premiul cel mare la LOTO 6 DIN 49 nu a fost câștigat

Inchide