INTERVIU cu fiica lui DINU PATRICIU. În ce a investit 500.000 de euro

Redactor:
Loredana Voiculescu
"Cei care vor veni aici vor avea experiența perfectă a gustului perfect. Gustul îl asigurăm prin parteneriatul cu Juan Amador, un bucătar de 3 stele Michelin, printre puținii bucătari cu trei stele Michelin din lume. Atmosfera este dată de noul decor, fiecare cameră are un nou concept", spune Ana Patriciu

Românii care doresc să deguste Tămâioasa Românească produsă laDrăgășani de guvernatorul Mugur Isărescu și vor să experimenteze o”bucătărie tehno-emoțională” o pot face, începând de miercuri, șiîn „restaurantul bancherilor”. Restaurantul Heritage a fostredeschis, după o investiție de 500.000 de euro, făcută în ultimeleșapte luni. Cea care se ocupă de administrarea restaurantului esteAna Patriciu, fiica cea mare a omului de afaceri DinuPatriciu, cel mai bogat român, potrivit Forbes România 500de miliardari, având o avere estimată la 2,3 miliarde de euro.

Nu l-aș numi un restaurantexclusivist. Este pentru toată lumea. De aceea îi șispunem noul Heritage. Este un restaurant care se adreseazăamatorilor de gust”, a declarat într-un interviupentru gândul Ana Patriciu,care este și reprezentanta acționarilor Heritage.

Între acționarii restaurantului se numără în prezent holdingulcondus de Dinu Patriciu, cu 30% din acțiuni, Dorin Gherman, fostulpreședinte al Rompetrol cu 48% din acțiuni, precum și trei dintreacționarii inițiali: Dan Pascariu, Catrinel Ghețea, MarianPopa.

O „experiență perfectă”

  • „Cei care vor veni aici vor avea experiența perfectă a gustuluiperfect. Gustul îl asigurăm prin parteneriatul cu Juan Amador, unbucătar de 3 stele Michelin, printre puținii bucătari cu trei steleMichelin din lume. Atmosfera este dată de noul decor, fiecarecameră are un nou concept”, ne-a asigurat Ana Patriciu. Ea aadăugat că bucătarii, chelnerii și picolii restaurantului au fostșcoliți în străinătate, timp de aproape două luni. În total,restaurantul are 25 de angajați.

„Bucătărie tehno-emoțională”

„Bucătarul o numește o bucătărie tehno-emoțională, se bazeazăfoarte mult pe ingrediente și păstrarea tuturor caracteristiciloringredientelor. Fiecare lucru ce se pune într-un fel de mâncareeste foarte bine gândit. Al doilea ingredient nu poate decât săcrească intensitatea ingredientului de bază”, mai spunereprezentanta acționarilor Heritage.

Fără sărmăluțe

La local vor lipsi preparatele tradiționale românești. „Cred căaceastă parte este bine acoperită în București. Noi vrem săpromovăm produsele românești, să începem să folosim mai multeingrediente românești, dar păstrate în bucătăria pe care o faceJuan Amador”, spune Ana Patriciu. Aproximativ 80% dintreingredientele folosite în restaurant sunt aduse dinstrăinătate, în special din Germania și Franța. „Vrem săreducem acest nivel, prin creșterea ponderii ingredientelor dinRomânia”, adaugă fiica cea mare a omului de afaceri DinuPatriciu.


Spune cu mândrie că bucătăria lui Juan Amador este un mix întrebucătăria franceză, bucătăria spaniolă și bucătăria germană.”Arhitectura farfuriei – este cea care integrează toatesimțurile. Specialitățile lui Juan Amador trebuie> mai întâi vizual și olfactiv”, se arată pewebsite-ul restaurantului.

Vinuri între 100 și 8.200 lei sticla

Ana Patriciu este de părere că vinul foarte bun nu trebuieneapărat să fie scump. ” Depinde cu ce îl servești, depindeîn ce moment al meniului îl începi. Nu prețul este cel carecontează. La restaurant avem foarte multe vinuri foartebune și nu sunt la prețuri mari”, mai spune Ana Patriciu.

  • Prețurile vinurilor ce pot fi degustate variază între 100 delei, pentru un vin de Vânju Mare, și 8.250 de lei, pentru un vinexclusivist din Spania, potrivit meniului restaurantului. „Avemvinuri românești, franțuzești, germane și spaniole. Vrem să ne axămmai mult pe vinurile românești. Bucătarul nostru și somelierulurmează să aleagă mai multe vinuri românești pe care le vom puteaservi clienților restaurantului nostru”, conchide Ana Patriciu. Întopul revistei „Forbes” pe 2011, Dinu Patriciu se află pe locul 540între cei mai bogați oameni din lume, cu o avere de 2,2 miliarde dedolari. În prezent, Dinu Patriciu are investiții în domeniulimobiliar, media, energie, bancar și IT.
Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Lacrimi și agonie pentru Simona Halep! Cum s-a produs accidentarea horror și cine a sărit...
Amendă de 800.000 de lei pentru Kaufland! Ce au găsit inspectorii ANPC. Românii sunt stupefiați
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Scriitoarea Ileana Vulpescu a murit miercuri. Dramaturg: „Dacă ar fi murit vreun manelist, s-ar fi...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Amendă de 5000 de lei pentru această greșeală banală! Mulți români obișnuiesc să facă asta
Unde a plecat Andreea Antonescu în concediu. A luat-o și pe o fostă concurentă de...
S-a dus și mitul bunului Bill Gates? Este șocant motivul pentru care soția miliardarului a...
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide