Udrea, la Interviurile Gândul (3). „Nu știu ce rată am la credit. Eu mai mult las lucrurile astea pe seama soțului. Încerc să vând din proprietăți ca să pot să achit acest credit”

CP: Dacă tot suntem la capitolul finanțe, vă propun să trecem și la finanțele personale. Aveți un credit bancar de 3,3 milioane de euro.

Partea a treia, în rezumat:

• Am luat un credit bancar de 3,3milioane de euro. Am respectat toate procedurile. E tipul de creditpe care îl garantezi cu toate bunurile personale și bunuldobândit.
• A fost un credit prin caream achiziționat un imobil. La vremea la care am făcut aceastăachiziție, piața imobiliară mergea foarte bine. Am crezut că voiputea să dezvolt o afacere imobiliară, să returnez creditul și săam și un profit. Între timp, a venit criza și, anul trecut, am fostîn imposibilitatea de a achita rata.
• Nu știu ce rată am la credit.Eu mai mult las lucrurile astea pe seama soțului.
• Nimeni nu e nebun să ia uncredit atât de mare, decât dacă are în cap că poate să îl șiplătească. Banca e privată, nu e de la stat, nu e nicio problemă.Problema e că piața imobiliară fiind la pământ e dificil să reușescsă mai desfășor acea activitate. Încerc să vând din proprietăți casă pot să achit acest credit.
• M-am păcălit cu acest credit. Eîncă un moment în care am spus că fiecare în viață trebuie să facăceea ce se pricepe. E clar că eu la așa ceva nu mă pricep. Probabile ultima mea încercare de a face altceva decât politică.

CP: Dacă tot suntem la capitolul finanțe, vă propun sătrecem și la finanțele personale. Aveți un credit bancar de 3,3milioane de euro.
-Da, așa este!

CP: Cum l-ați obținut, doamnă? E atât de greu înRomânia să obții și zece mii de euro.
– Simplu. Asupra acestui credit s-au făcut toate controalele cuputință, inclusiv Banca Națională a dat acum o săptămână concluziaraportului. Am respectat toate procedurile. E tipul de credit pecare îl garantezi cu toate bunurile personale și bunul dobândit. Afost un credit prin care am achiziționat un imobil. La vremea lacare am făcut această achiziție, piața imobiliară mergea foartebine. Am crezut că voi putea să dezvolt o afacere imobiliară, săreturnez creditul și să am și un profit. Între timp, a venit crizași, anul trecut, am fost în imposibilitatea de a achita rata, nu afost o rescadențare a creditului. Creditul e până în 2012. Am fostîn imposibilitate de a achita rata. Criza economică mă afectează șipe mine

CP: Cât e rata la un astfel decredit?
– Nu știu exact. Nu poate fi decât rata legală.

CP: E greu de crezut că nu știți. Eu mi-aș monitorizaatent cheltuielile.
– Da. Eu mai mult las lucrurile astea pe seama soțului. Preocupareamea e aproape exclusiv pentru politică și ceea ce fac la minister.E rata legală. Nu știu care e dobânda. Nimeni nu e nebun să ia uncredit atât de mare, decât dacă are în cap că poate să îl șiplătească. Banca e privată, nu e de la stat, nu e nicio problemă.Problema e că piața imobiliară fiind la pământ e dificil să reușescsă mai desfășor acea activitate. Încerc să vând din proprietăți casă pot să achit acest credit.

CP: Deci, v-ați cam păcăli cu acestcredit.
– Da. E încă un moment în care am spus că fiecare în viață trebuiesă facă ceea ce se pricepe. E clar că eu la așa ceva nu mă pricep.Probabil e ultima mea încercare de a face altceva decâtpolitică.

CP: Soțul dumneavoastră a apărut săptămâna trecută înniște imagini din 2008 la o nuntă alături de un cetățean care ecăutat de poliție.
– Unu: soțul meu nu e persoană publică. Doi: eu nu eram acolo.Trei: era nunta fetei artistului Marin Petrache Pechea, cu caresoțul meu e prieten de mai bine de 20 de ani. Faptul că la nuntaaceea erau diverse persoane, eu nu comentez, habar n-am cine suntși nu mă interesează, nu cred că aduce vreo culpă soțului meu, carese poate întâlni întâmplător cu tot felul de oameni.

CP: Dar dânsul nu știa?
– Nu, nu știa la vremea aceea și înțeleg că persoana nici nu aveanicio problemă la vremea respectivă. Mi se poate întâmpla mie caîntr-un context public, lângă mine, să se așeze domnul Voicu, cumprobabil s-a așezat lângă mulți oameni. Asta nu-i face pe oameniiaceia vinovați de ceva.

Citește și

EXCLUSIV Elena Udrea, la InterviurileGândul: Cine este adevăratul urmaș al luiTraian

Udrea, la Interviurile Gândul (2).”Vin tot felul de pile să le angajez la minister. De la oameni caremă așteaptă la poartă, până lacolegi”

Udrea, la Interviurile Gândul (4). „Eusunt o persoană destul de credincioasă și cred că numai Dumnezeu aputut face să câștigăm”. Plus: informarea de la SRI în cazulVoicu

Udrea, la Interviurile Gândul (5).”Dictatura luminată înseamnă dictatura legii. E un stat care arenevoie să fie întărit”

Udrea, la Interviurile Gândul (6).”Singura autostradă care s-a construit i se datorează domnuluiTraian Băsescu. Ce-i cere luiBerceanu”

Elena Udrea la videochatul Gândul:Femeile au nevoie de mai mult respect, nu sunt pentru legalizareaprostituției

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Cea mai scumpă mașină din lume. De ce a fost vândută cu 16,7 milioane euro
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Connect-R a răbufnit pe Instagram. Mesajul transmis de artist: „Mi se pare că sunteți niște...
Inchide