Cel mai dorit iPhone. Culoarea pentru care clienții Apple sunt dispuși să aștepte până în octombrie

Clienți din întreaga lume așteapta în fața reprezentanțelor Apple în speranța de a putea achiziționa un smartphone iPhone 5C sau 5S, cele mai noi modele lansate de gigantul american în domeniul tehnologiei.

Clienți din întreaga lume așteapta în fața reprezentanțelor Apple în speranța de a putea achiziționa un smartphone iPhone 5C sau 5S, cele mai noi modele lansate de gigantul american în domeniul tehnologiei, informează Yahoo Finance.

Mulți dintre ei nu sunt atrași însă de îmbunătățirile aduse noilor modele, precum o viteză îmbunătățită de procesare, camera mai performată sau senzorul de amprente, ci de culorile în care vin acestea, în special pe varianta aurie.

FOTO. Andrew Burton/Mediafax Foto/AFP

Modelul iPhone 5S este primul smartphone Apple scos la vânzare până la ora actuală cu o carcasă de culoare aurie, iar cei care vor să îl achiziționeze trebuie să aștepte până în luna octombrie pentru a-l primi comparativ cu termenul de livrare de 7 – 10 zile al celorlalte variante.

Pe lângă modelul 5S, cei de la Apple au scos pe piață și modelul iPhone 5C care vine cu cinci variante de culori pentru carcasă.

Inchide