Geniu de la Google, acuzat de adevărate „orgii sexuale”. A ascuns banii de soție pentru a deveni „STĂPÂNUL” mai multor femei, pe care le oferea prietenilor

Geniu de la Google, acuzat de adevărate „orgii sexuale. A ascuns banii de soție pentru a deveni „STĂPÂNUL mai multor femei, pe care le oferea prietenilor
Publicat: 03/07/2019, 12:45

În 2017, Andy Rubin a fost acuzat că a avut o „relație nepotrivită” cu o subordonată, în timp ce lucra la Google. Rubin a părăsit compania tehnologică în 2014 și – chiar dacă șefii de la Google au descoperit dovezi care confirmau comportamentul lui Rubin – acesta a luat compensații de 90 de milioane de dolari, primind între 1,25 milioane dolari și 2,5 milioane dolari în fiecare lună, timp de patru ani.

Potrivit unor noi dezvăluiri, cuprinse în plângerea civilă depusă împotriva lui Rubin de către fosta soție, Rie Hirabaru, acesta ar fi ascuns plățile realizate de Google și a determinat-o să semneze un contract prenupțial, bazat pe premise false.

În procesul amintit, Rubin este acuzat că a conspirat pentru a-și escroca soția, prin nedivulgarea „surselor sale de venit, a sumelor din conturile familie și a cheltuielilor”, scrie androidcentral.com.

Rubin a avut cel puțin cinci amante și a întreținut un adevărat „harem”. Mai mult, acesta le-a oferit pe femei și altor bărbați: „Printre aventuri se numără și relații bazate pe „deținerea” femeilor respective, unde Rubin le acoperea cheltuielile, dacă se culcau și cu alți bărbați”, se arată în dosarul lui Rubin.

Rubin a deschis un cont bancar separat pentru a economisi banii de la Google și a ascunde „sute de mii de dolari, reprezentând plățile către alte femei”.

În tot acest timp, geniul de la Google era protejat de contractul prenupțial, în contextul posibilelor consecințe financiare, în cazul în care nevasta va divorța de el, din cauza relațiilor extraconjugale.

În prezent, Rie Hirabaru Rubin încearcă să anuleze prenupțialul, situație în care ar primi o parte din averea netă de 350 milioane de dolari a lui Rubin.

Avocații lui Andy Rubin au pregătit o pledoarie pentru cei de la The Verge, în care arată: „Este o dispută în sfera familială, în care soția regretă decizia de a executa un acord prenupțial. Ar trebui soluționat într-un tribunal al familiei. Scandalul este dominat de acuzații false și dorim cu nerăbdare să expunem propria versiune”.

Andrew E. Rubin este un programator, tehnician și antreprenor de succes, co-fondator și CEO al incubatorului Playgroung Global și partener în firma de venture capital Redpoint Ventures. El este co-fondatorul și fostul CEO al Danger Inc. și Android Inc.

Foto: Wikipedia / Pixabay

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri