Vanghelie junior vede lumina tiparului. Ce sfaturi îi dă experimentatul Prigoană junior și cum și-a învățat Radu Mazăre fiul să reușească în viață

Vanghelie junior vede lumina tiparului. Ce sfaturi îi dă experimentatul Prigoană junior și cum și-a învățat Radu Mazăre fiul să reușească în viață
Publicat: 23/04/2012, 19:18
Actualizat: 24/04/2012, 16:31

Băiatul lui Marian Vanghelie e „macho-man” la 14 ani, fiica luiGeoană și-a pus, tot la 14, poze sexy pe internet, iar Răducu allui Mazăre a defilat pe catwalk, la 16, în uniformă nazistă,alături de tatăl său. Promit cu toții o strălucitoare carieră înpaginile tabloidelor, dar mai au mult până să îi ajungă din urmă pegreii Dorobanțiului: Elena Băsescu și Andrei Hrebenciuc.

Alexandru Vanghelie
n-a ajuns în tabloide pentru marelucru, ci pentru o poză, făcută anul trecut la balul bobocilor dela liceul Jean Monet în care apare alături de o fată. În afară defotografia care anunță că la Jean Monet s-a născut un nou”macho-man”, cu mari șanse și la alte viitoare prime pagini,Alexandru Vanghelie nu a prea apărut, până acum, în presă. Învațăfoarte bine, dacă e să îl asculți pe tatăl său, a băut alcool pescenă, la amintitul bal al bobocilor, și a făcut karting.

Tot la 14 ani, Ana Geoană, fiica șefului PSD, aputut mai mult, și a arătat că e concurență serioasă pentru ElenaBăsescu. A postat pe Facebook poze care lasă să se vadă, lafrageda-i vârstă, teritorii întinse de piele și a avut, tot peFacebook, o conversație cu Răducu Mazăre despre Kama Sutra,consemnată, cu hărnicie, de tabloide. Fratele său, Alexandru, și elelev la Jean Monet, a făcut vâlvă tomna trecută când a condos, la16 ani, prin Dorobanți un Fiat 500 retro. Mama lui, Mihaela Geoană,a zis că are dreptul, fiindcă Alexandru ar avea un permis pentruvehicule sub 500 cmc, care se poate lua la 16 ani.

La 17 ani, Răducu Mazăre e un Radu Mazăre maimititiel

Deși Răducu Mazăre, acum în vârstă de 17 ani, a fost lăsat încustodia mamei, energicul Radu Mazăre și-a asumat din plin rolul detată: „Fiu-miu trăiește cu maică-sa. Ea se ocupă de școală, noi neocupăm de școala vieții”. Spre exemplu vara trecută, când puștiulavea doar 15 ani, părintele milionar l-a încurajat să devinăindependent financiar: „Băiatul a avut un bar pe plajă unde avândut apă minerală. Am vorbit eu acolo pentru el, a luat cu chirieun spațiu și a fost distibuitor de apă minerală. A muncit și și-acumpărat un ATV din banii lui”. Radu și Răducu Mazăre sunt nu doartată și fiu, ci și tovarăși de senzații tari: „Petrecem destul demult timp împreună pentru că a prins pasiuni comune cu mine. Îiplace teribil să practice sporturile extreme pe care le fac eu. Afost în Brazilia, a fost în Africa, am fost pe apă cu iahtul. Îliau de multe ori cu mine, pe unde merg prin lume”.

Radu și Răducu împărtășesc chiar aceleași gusturi vestimentareși dorința de-a atrage atenția asupra lor, cum a fost în iulie2009, când perechea tată și fiu, a defilat pe un catwalk în costumede ofițeri naziști. Că seamănă ca două picături de apă, orecunoaște chiar Radu Mazăre: „Seamănă cu mine. E un fel de lideracolo la el la liceu…aici la primărie de aia funcționeazălucrurile, că toată lumea a înțeles cine e liderul și fiecare știecă trebuie să-și facă treaba pe bucățica lui”. Fosta soție a luiRadu Mazăre nu numai că nu se împotrivește micilor excentricitățiale soțului ei, ba chiar își încurajează copilul să calce pe urmeletatălui său: „Mama lui a spus că în viață ar vrea să fie cataică-su. La vârsta ei- că ea e mai mare ca mine – spune că s-aînțelepțit și că ar vrea ca și copilul ei să fie cum am fost și cumsunt eu”.

Honorius Prigoană „Dacă nu scriau ziarele despre mineastăzi nu știa nimeni cine sunt”

Încă dinainte să candideze împotriva liberalului Radu Stroe pentruun loc de parlamentar de sectorul 1, Prigoană junior nu se puteaplânge că nu s-a scris mult și bine despre el. N-a mai rămas nimeniîn România care să nu știe măcar că are Lamborghini, că a depășitviteza legală în timp ce avea permisul suspendat, că a făcut școalaîn State și că poate fi des văzut în cafenelele din Dorobanți. „Șiacolo se întâmplă la fel în ceea ce- privește pe copiiipoliticienilor, se scrie permanent despre ei. Uitați-vă la fetelelui Obama: cred că au apărut în presă mai mult decât el”. Nu-lderanjează că apare atât de des prin ziare, spune HonoriusPrigoană: „Pe mine chiar mă onorează, dacă nu scriauziarele despre mine nu aș fi fost cunoscut și, probabil, că nu așfi putut deveni politician. Mă deranjează însă atunci când scriuminciuni, iar jumătate dintre lucrurile care se scriu despre minesunt minciuni.”

Andrei Valentin, băiatul lui ministruluiEconomiei, Adriean Videanu, a făcut liceul în Elveția, iar acumstudiază la Universitatea „George Washington” din SUA, ale căreicursuri costă 200.000 de dolari. Anul trecut, când a împlinit 18ani, Andrei Valentin a primit de la părinți un Volkswagen Touareg,pe care și l-a tunat.

EBA, iubita lui SIDA

Fotomodel și europarlamentar, Elena Băsescu,cunoscută drept EBA, după cum îi e și numărul la mașină, a devenitcunoscută pentru relațiile-i sentimentale, pentru bâlbe, ambițiipolitice și „succesuri”, respectiv greșeli gramaticale. Fiica ceamică a președintelui Băsescu s-a iubit cu Andrei Hrebenciuc – fiulrivalului politic al tatălui său. Idila lor a ținut prima pagină atabloidelor, după care Hrebe Jr a fost înlocuit de un personaj dinDrumul Taberei, Joe. De anul trecut însă, tânăra politiciană – cândindependentă, când afiliată la portocalii – se afișează cu SidaIonescu, un alt băiat de bani gata, cu care urmează să secăsătorească. Potrivit zvonurilor, în acest an. Categoric însă,logodnicul Elenei, deși are porecla de boală, este mai bun decâtfostul iubit, Andrei Hrebenciuc, după cum recunoștea chiar șefulstatului, într-o emisiune tv, la Pro Tv.

Elena Băsescu a mai ținut prima pagină a tabloidelor și cutransformările la care s-a supus. Potrivit presei, mezinapreședintelui și-a operat coapsele, nasul, și-a mărit buzele șiși-a aplicat extensii la gene. Noua Elena e acum de câteva mii deeuro mai frumoasă, dacă e să dăm crezare publicațiilor descandal.

Andrei Hrebenciuc a debutat în tabloide cuvarianta modernă și politizată a poveștii de tip Romeo și Julieta.În afară de relația cu fata președintelui, fiul lui Hrebenciuc nuintră în categoria băieților de Dorobanți. La 25 de ani, eintelectual, fiind preparator la Academia de Studii Economice, undesusține un curs de economie europeană. Juniorul e și om de afaceri,așa că deține trei firme – de modă și Ho-Re-Ca (baruri,restaurante, catering) și un BMW X6, o mașină de 60 000 de euro,care i-a fost furată și ulterior returnată. Hrebe Jr deține și ocolecție de tablouri din care a donat o piesă anul trecut, la olicitație caritabilă organizată în favoarea copiilor bolnavi.

Andrei Năstase, vitezomanul

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei a reușit operformanță remarcabilă – a fost prins anul trecut, în mijloculBucureștiului, conducând un bolid cu 141 km/h și a contestatsuspendarea permisului de conducere. Are studii în străinătate, oterasă în Herăstrău și, potrivit tatălui său, „este pasionat de skiși îi plac mâncărurile tradiționale românești, în special costițăcu fasole”.
Și fiul cel mare al fostului premier Tăriceanu este o vedetă. Deșinu a împlinit încă 14 ani, Călin Andrei Tăriceanu a apărut deja înpaginile ziarelor. Pasionat de karting, el participă la cursele deprofil și își însoțește tatăl la toate manifestările auto.

Veronica Pașcu, fiica fostului ministru alApărării Ioan Mircea Pașcu, și-a făcut un nume în lumea modei,ajungând un fotomodel de succes. Este iubita lui Adrian Dura,multimilionarul în euro care deține agențiile de publicitate ADDVEURO RSCG și Media Planning Group.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
FOTO. Roxana Nemeș și Andreea Antonescu și-au etalat busturile generoase la plajă! Cum arată cele...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Mirela Vaida, dărâmată după ce a pierdut sarcina! A ajuns la spital, iar medicii i-au...
Parma i-a stabilit prețul lui Dennis Man! Ce sumă i-a cerut patronul american de la...
Cum l-a hărțuit Măruță pe Bendeac. Actorul a făcut totul public. Toți au rămas mască
WhatsApp anunţă implementarea "View Once". Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie
Statul român vinde un BMW mai ieftin decât Dacia Logan. Ce secret ascunde
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Imagini apocaliptice în Siberia. Ard patru milioane de hectare în cea mai rece regiune din...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Un oraș cu 15 milioane de locuitori riscă să ajungă de nelocuit din cauza apei....
Orașul din SUA în care oamenii nevaccinați au primit INTERZIS în restaurante sau săli de...
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Calendar ortodox 4 august 2021: Ce sărbătoare e azi?
ȘOCUL ANULUI pentru cei vaccinați cu PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Anunțul cumplit a...
Imagini scandaloase cu Mircea Geoană care se urcă la volan după ce a împărțit cu...
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...