120.000 de euro va câștiga cel mai talentat român la show-ul care a revoluționat industria televiziunii

120.000 de euro va câștiga cel mai talentat român la show-ul care a revoluționat industria televiziunii
Publicat: 23/04/2012, 19:20
Actualizat: 28/04/2012, 10:11

Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu sunt jurații cu care vortrebui să dea piept românii participanți la cel mai spectaculosshow de televiziune – „Românii au talent”, varianta autohtonă acelebrului „Got Talent”. Cei trei au misiunea de a-i alege pe ceimai talentați dintre noi și de a-i aduce în fața întregii țări. Totei vor decide și cine va fi câștigătorul unui premiu impresionant,în valoare de 120.000 de euro.

Preselecții în 5 orașe

După un show spectaculos, care a fost lider de piață în toatecele 9 sezoane de până acum, „Dansez pentru tine”, Pro Tv aduce înRomânia încă un succes internațional, „Got Talent”. Astfel, românitalentați, indiferent de vârstă, pregătire, profesie, capabili delucruri inedite, au șansa afirmării, dar și cea a câștigăriipremiului impresionant.

Show-ul este deschis oricărui român care se înscrie pe site-ulromaniiautalent.ro și va participa la preselecțiile ce se vordesfășura în această vară în cinci orașe din țară – Timișoara,Cluj, Piatra Neamț, Constanța și București. Așadar, oricine știe săcânte sau să danseze, să facă numere spectaculoase de dresură, demagie, să vorbească păsăreasca sau să citească invers, să sculptezeîn fructe ori să deschidă sticlele cu dinții, se poate înscrie lapreselecții, indiferent de profesia pe care o are. Mai mult, nuexistă nicio limită de vârstă, tot ce contează sunt talentul șidezinvoltura.

Fără antrenori. Concurenții sunt pe contpropriu

Potrivit producătorilor, nu există nici restricții în ceea ceprivește numărul celor care vor să prezinte împreună un numărartistic, așa că te poți înscrie la preselecții singur, cu familiasau cu prietenii. Toți cei care vor evolua pe scenă nu vor avea înspate o echipă care să-i ajute în pregătirea numărului, respectivun antrenor, un instructor. Dimpotrivă. Pentru că-și propune sădescopere români talentați, capabili de lucruri inedite, toți ceicare vor evolua în această competiție își vor pregăti singurinumerele sau programul prin care vor încerca să uimească juriul șipe telespectatori.

Așadar, talentul, sub toate formele lui, va fi principalulcriteriu pe baza căruia vor fi aleși câștigătorii acesteicompetiții. Iar jurații vor lua în considerare toate aspectelenumărului artistic prezentat pe scenă și vor nota prestațiaromânilor talentați. Ceea ce va cântări cel mai mult în ochiijuriului va fi capacitatea participanților de a impresiona, de aproduce emoție artistică, de a face publicul să exulte la numărulsău.

Ce punctează juriul

Andra recunoaște că va pune preț în jurizare pe originalitate.”Este un concurs care dă o șansă oamenilor simpli, talentați, carenu au avut acces la linia întâi a showbizului fiindcă nu auîndrăznit mai mult, fiind prea modești. Noi le dăm o șansă!”, a maispus artista. Un jurat cu așteptări mari este Mihai Petre, gata săfacă o selecție riguroasă a celor prezenți la preselecție. Pentruel, va fi foarte importantă implicarea fizică și emoțională aconcurenților, capacitatea lor de a transmite emoție: „Indiferentde ceea ce știu să facă, totul trebuie să îmi transmită ceva.Acesta este unul din criteriile mele: implicarea”. La rândul lui,Andi Moisescu este convins că „Românii au talent”. „Așa că acum amîn sfârșit ocazia să văd ce nici prin minte nu mi-a trecut”. Câtdespre felul în care va juriza acest concurs, Andi a afirmat: „Cajurat, o să fiu exact așa cum sunt eu în viața de zi cu zi. Ușorînțepător, dar înțelegător și respectuos. O să urmăresc să râdă câtmai multă lume și să plângă cât mai puțină”. Emisiunea-concurs -cumpărată de Pro Tv de la Fremantle Media – va putea fi văzută încurând la postul de televiziune din Pache.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! Şi-a ridicat picioarele şi s-a văzut…
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Nuduri artistice. Cum au celebrat americanii Ziua Picturii pe Corp. Imagini NECENZURATE
SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:
Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns subiect principal în presa din Germania!...
Toate restricțiile de care vor avea parte nevaccinații, în România. Ministrul Educației a făcut marele...
AUR anunţă că iniţiază un proiect de lege anti-LGBT, similar cu cel din Ungaria
BANCUL ZILEI – Ion și Maria, partidă de amor sălbatic
METEO, 28 iulie 2021. Va fi caniculă în aproape toate regiunile, iar indicele temperatură-umezeală va...
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! Şi-a ridicat picioarele şi s-a văzut…
I-a MASAT organele cu ulei de măsline. Ce s-a întâmplat apoi i-a UIMIT pe amândoi...
E OFICIAL! Ajutoarele sociale vor crește anual. Klaus Iohannis a promulgat legea
ȘOCANT! Tatăl fetei a rupt tăcerea, la 2 ani de la dispariția ei: Alexandra e......
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”
Vestea cumplită a zilei a venit în urmă cu puţin timp: Se întâmplă ACUM. Valeriu...
Șoc total pentru cei vaccinați cu două doze de PFIZER! Toți vor avea efecte secundare...
Țigările electronice cu arome, un pericol mortal pentru copii!
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...