14 câștigători la loterie care și-au distrus viața după ce au devenit milionari. GALERIE FOTO

Redactor:
Mihai Schiau
Business Insider prezintă 14 câștigători la loto cărora banii le-au luat mințile și care au ajuns mai săraci decât înainte să joace la loterie.

Business Insider prezintă 14 câștigători la loto cărora banii le-au luat mințile și care au ajuns mai săraci decât înainte să joace la loterie..

Suzanne Mullins a câștigat la loto în 1993 și a ales să primească banii în rate, nu pe toți odată. A contractat un împrumut de 200.000 de dolari, pentru care a garantat cu banii pe care trebuia să îi primească în viitor în rate, însă nu a achitat niciodată suma.În scurt timp, Mullins s-a trezit înglodată în și mai multe datorii și a intrat în faliment.

Gunoierul Michael Carroll a câștigat 11,2 milioane de euro la loteria din Marea Britanie și i-a cheltuit pe toți pe prostituate, droguri și mașini scumpe. După câțiva ani, a ajuns mai sărac ca la început și se ruga de foștii lui angajatori să-l primească înapoi.


După ce a câștigat la loto, constructorul Americo Lopes și-a dat demisia spunând că trebuie să se opereze la picior. Colegii săi au aflat adevărul și, pentru că le promisese că va împărți banii cu ei în eventualitatea unui câștig, Lopes a fost dat în judecată. Un tribunal a decis că trebuie să împartă banii și, astfel, a rămas doar cu o fracțiune din câștig.

La mijlocul anilor ”80, Evelyn Adams a câștigat de două ori la loterie, în total 5,4 milioane de dolari, dar i-a risipit pe toți la jocuri de noroc și acum trăiește într-o rulotă.

William Hurt a câștigat 3,1 milioane de dolari în 1989, dar a căzut în patima cocainei. Peste doi ani, a divorțat, a pierdut custodia copiilor și a fost arestat pentru tentativă de omor.

După ce a câștigat 1,3 milioane de dolari la loto, Denise Rossi și-a părăsit soțul fără să spună nimic. Doi ani mai târziu, bărbatul a aflat adevărul și a dat-o în judecată pe femeie, iar judecătorul i-a dat dreptul la întreaga sumă.

Preotul penticostal Billy Bob Harrell a câștigat 31 de milioane de dolari în 1997, și-a cumpărat o fermă, șase case și câteva mașini, dar a donat și foarte mulți dintre bani pentru cauze nobile. Ulterior, a divorțat și s-a sinucis.

Galezul Luke Pittard a câștigat1,5 milioane de euro, dar i-a cheltuit pe toți pe nuntă, pe o călătorie în Insulele Canare și pe o casă. După un an și jumătate, s-a angajat la McDonald”s.

În 1988, William Post din Pennsylvania a câștigat 16,2 milioane de dolari la loto, dar necazurile s-au ținut lanț de el. O fostă prietenă l-a dat în judecată, cerându-i o parte din sumă și a câștigat, fratele lui a angajat un asasin pentru a pune mâna pe o parte din bani, iar rudele îl terorizau cerându-i mii de dolari. După doar un an, Post avea datorii de un milion de dolari.

În 1998, Gerald Muswagon a câștigat 10 milioane de dolari, dar i-a cheltuit pe toți în doar șapte ani, pe băutură și petreceri. Cuprins de remușcări, s-a spânzurat în garajului casei părinților.

Vivian Nicholon a câștigat 152.300 de lire sterline în 1961, dar i-a aruncat pe toți pe haine. După cinci ani, era șomeră, văduvă și devenise Martor al lui Iehova.

Callie Rogers avea doar 16 ani când a câștigat 2,3 milioane de euro, astfel că n-a știut să-și gestioneze banii. Ea s-a cuplat cu un tânăr, alături de care a făcut doi copii și a cheltuit toți banii pe petreceri, vacanțe și cadouri. Acum, Rogers lucrează ca femeie de serviciu.
 

Inchide