14 câștigători la loterie care și-au distrus viața după ce au devenit milionari. GALERIE FOTO

Publicat: 23/04/2012, 19:38
Actualizat: 12/02/2015, 12:05

Business Insider prezintă 14 câștigători la loto cărora banii le-au luat mințile și care au ajuns mai săraci decât înainte să joace la loterie..

Suzanne Mullins a câștigat la loto în 1993 și a ales să primească banii în rate, nu pe toți odată. A contractat un împrumut de 200.000 de dolari, pentru care a garantat cu banii pe care trebuia să îi primească în viitor în rate, însă nu a achitat niciodată suma.În scurt timp, Mullins s-a trezit înglodată în și mai multe datorii și a intrat în faliment.

Gunoierul Michael Carroll a câștigat 11,2 milioane de euro la loteria din Marea Britanie și i-a cheltuit pe toți pe prostituate, droguri și mașini scumpe. După câțiva ani, a ajuns mai sărac ca la început și se ruga de foștii lui angajatori să-l primească înapoi.


După ce a câștigat la loto, constructorul Americo Lopes și-a dat demisia spunând că trebuie să se opereze la picior. Colegii săi au aflat adevărul și, pentru că le promisese că va împărți banii cu ei în eventualitatea unui câștig, Lopes a fost dat în judecată. Un tribunal a decis că trebuie să împartă banii și, astfel, a rămas doar cu o fracțiune din câștig.

La mijlocul anilor ”80, Evelyn Adams a câștigat de două ori la loterie, în total 5,4 milioane de dolari, dar i-a risipit pe toți la jocuri de noroc și acum trăiește într-o rulotă.

William Hurt a câștigat 3,1 milioane de dolari în 1989, dar a căzut în patima cocainei. Peste doi ani, a divorțat, a pierdut custodia copiilor și a fost arestat pentru tentativă de omor.

După ce a câștigat 1,3 milioane de dolari la loto, Denise Rossi și-a părăsit soțul fără să spună nimic. Doi ani mai târziu, bărbatul a aflat adevărul și a dat-o în judecată pe femeie, iar judecătorul i-a dat dreptul la întreaga sumă.

Preotul penticostal Billy Bob Harrell a câștigat 31 de milioane de dolari în 1997, și-a cumpărat o fermă, șase case și câteva mașini, dar a donat și foarte mulți dintre bani pentru cauze nobile. Ulterior, a divorțat și s-a sinucis.

Galezul Luke Pittard a câștigat1,5 milioane de euro, dar i-a cheltuit pe toți pe nuntă, pe o călătorie în Insulele Canare și pe o casă. După un an și jumătate, s-a angajat la McDonald”s.

În 1988, William Post din Pennsylvania a câștigat 16,2 milioane de dolari la loto, dar necazurile s-au ținut lanț de el. O fostă prietenă l-a dat în judecată, cerându-i o parte din sumă și a câștigat, fratele lui a angajat un asasin pentru a pune mâna pe o parte din bani, iar rudele îl terorizau cerându-i mii de dolari. După doar un an, Post avea datorii de un milion de dolari.

În 1998, Gerald Muswagon a câștigat 10 milioane de dolari, dar i-a cheltuit pe toți în doar șapte ani, pe băutură și petreceri. Cuprins de remușcări, s-a spânzurat în garajului casei părinților.

Vivian Nicholon a câștigat 152.300 de lire sterline în 1961, dar i-a aruncat pe toți pe haine. După cinci ani, era șomeră, văduvă și devenise Martor al lui Iehova.

Callie Rogers avea doar 16 ani când a câștigat 2,3 milioane de euro, astfel că n-a știut să-și gestioneze banii. Ea s-a cuplat cu un tânăr, alături de care a făcut doi copii și a cheltuit toți banii pe petreceri, vacanțe și cadouri. Acum, Rogers lucrează ca femeie de serviciu.

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Și ei îi e rușine! Câte clase are Gina Pistol, de fapt. De ce s-a...
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
FOTO. Imagini fierbinți cu Simona Halep și Toni Iuruc! Nu au mai ținut cont că...
Cum a făcut tatăl Anamariei Prodan un milion de euro pe vremea lui Ceauşescu! Averea...
România, descrisă de presa internaţională ca un cimitir al Europei: un mort la fiecare 5...
Ce este hypermiling și cum te poate ajuta să economisești carburantul
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Specii umane despre care nu știai ca există. „Omul Dragon”, cea mai recentă specie de...
Și ei îi e rușine! Câte clase are Gina Pistol, de fapt. De ce s-a...
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Meteo ANM. Vine gerul în România. Temperaturi la limita îngheţului de săptămâna viitoare
IATĂ care sunt RESTRICȚIILE începând de ASTĂZI!
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite!
Mini-vacanţă pentru români: Vom acasă cu toţii! Câte zile vom avea libere?
Lovitură cruntă pentru cei care au centrale termice! Puțini oameni știau acest lucru
Anamaria Prodan e în șoc! Reghecampf a rupt tăcerea, în sfârșit. „Va veni un moment...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021