20 de invenții absurde ale secolului 20

Redactor:
Diana Bahrin
Multe dintre invențiile care au conturat lumea modernă își au originea în secolul 20: televizoarele, calculatoarele, avioanele și multe altele.

Cu toate acestea, pentru fiecare descoperire revoluționară au existat numeroase idei ciudate care din diverse motive nu au prins rădăcini.

1. Aceste invenții, denumite Blizzard Cones, aveau rolul de a proteja machiajul femeilor pe timp de ploaie, întrucât produsele pe care le foloseau nu erau rezistente la apă.

2. În zilele noastre putem citi ziarul, asculta muzică sau chiar putem viziona filme direct de pe telefonul nostru mobil, însă în trecut, numai dacă purtai așa-numita „Radio Hat” puteai să fii la curent cu toate.

3. Ochelari ridicoli

4. Unele invenții, în primele ediții, au arătat atât de ridicol încât oamenilor le era chiar rușine să le folosească. Aceste veste de salvare sunt un bun exemplu.

5. Acest dispozitiv inovator, așa cum a fost el prezentat, avea rolul de a forma gropițe în obraji. Adânciturile apăreau dacă era folosit în mod continuu o perioadă mai lungă de timp.

6. Goofy Bike – este felul în care, conform inventatorului Charles Steinlauf din Chicago, ar trebui să arate o bicicletă de familie.

7. O perie de spate dotată și cu un oglindă retrovizoare.

8. Casca pentru duș.

9. Placa de surf cu motor.

10. Role cu motor.

11. Patine cu pedale

12. Ochelari pentru citit în pat

13. Alt dispozitiv pentru iubitorii de lectură

14. Pod pliabil și portabil

15. Masca pentru mahmureală. Era garanția pentru un look proaspăt, chiar și după cele mai sălbatice petreceri. Probabil s-a dovedit repede că nu avea, de fapt, acest efect.

16. Această invenție, care arată ca un sac, este de fapt predecesorul camerelor de saună din zilele noastre.

17. Servieta antifurt. Atunci când un hoț încerca să o fure, proprietarul trebuia doar să apese butonul, iar partea de jos se desprindea, împrăștiind pe asfalt ceea ce era înauntru.

18. Patul suspendat pentru bebeluși. Întrucât locuiau în apartamente și nu aveau grădină, aceste invenții au fost chiar folosite de familiile cu copii. Au fost distribuite mai ales membrilor Clubului Chelsea din Londra.

19. Baby Suspender, un fel de leagăn pentru copii.

20. O perie care lustruiește partea cheală a capului și piaptănă partea în care mai există păr.

Sursa: Brightside.me

Inchide