• Publicat:
Magazin

A descoperit că nu mai are iubit după ce a dat peste un anunț dubios: „Caut cameră de închiriat” – FOTO

Femeia anonimă a descoperit din întâmplare postarea fostului ei iubit în care acesta anunța că este în căutarea unei camere de închiriat, menționând faptul că este singur.

Se pare că bărbatul a găsit o metodă îngrozitoarea de a-și anunța fosta parteneră de încheierea relației.

Femeia anonimă din Adelaide, Australia, a descoperit că este singură după ce a dat din întâmplarea peste o postare a bărbatului care era în căutarea unei camere de închiriat.

Deloc surprinzător, femeia a răspuns adecvat postării, pe grupul de Facebook destinat închirierilor de locuințe din Adelaide.

„Mă interesează o cameră în suburbiile de nord. Lucrez cu program întreg și am recomandări bune. sunt singur și nu consum alcool sau droguri. Pot plăti până la 200 pe săptămână (facturi incluse)”, este mesajul transmis în postarea bărbatului.

Femeia, șocată de recenta descoperire, i-a răspuns pe măsură: „Ummm … ce naiba? De când ești singur și ai nevoie de un loc unde să te muți. Ce iubit minunat ești… amintește-mi din nou cine este egoistul… căci se pare că ești tu, nu eu. Ținând cont de faptul că încerc din răsputeri să ne găsesc nouă și celor 3 copii ai mei o casă în care să locuim și tu ai îndrăzneala să plănuiești asta fără să te gândești la noi…”.

De atunci postarea a fost ștearsă, dar nu înainte de a ajunge pe un grup de satiră numit „Shi*t Adelaide”.

La postarea de pe acest grup a comentat chiar și sora femeii care a scris că în momentul n care a aflat, partenerul era în camera cealaltă, dormind. 

Foto: Captură Facebook / AdelaideRentalProperty 

Main Foto: Pixabay

 

Inchide