A trimis poze de la un live sex show unui grup de fotbaliști… minori. „Cred că ați greșit grupul. Puteți să le ștergeți” / Femeia a continuat să se distreze fără să știe de gafa pe care o făcuse – FOTO

A trimis poze de la un live sex show  unui grup de fotbaliști... minori. „Cred că ați greșit grupul. Puteți să le ștergeți / Femeia a continuat să se distreze fără să știe de gafa pe care o făcuse - FOTO
Publicat: 14/09/2019, 13:15

Samantha, în vârstă de 37 de ani, a trimis fotografiile la 1:16 a. m. și a continuat să se distreseze fără să își dea seama de gafa pe care o făcuse.

Abia a doua zi, de dimineașă, a văzut mesajul de la soțul ei și și-a dat seama ce făcuse.

James, care se afla acasă, în Rothwell, Leeds, a scris: „Cu toțiiștim că ești în Benidorm, Sam, dar cred că fotografiile astea nu sunt potrivite pentru grupul unei echipe de fotbal under 7. Nu cumva ai greșit grupul? LE-ai putea șterge?”.

Abia după femeia a văcut ce făcuse și și-a cerut scuze: „Îmi cer scuze tuturor. Evident e grupul greșit. Am șters pozele, dar probabil că și voi ar trebi să faceți la fel”.

Totuși, un membru din grup a făcut un screenshot conversației, pe care l-a postatonline, devenind viral foarte repede.

„Nu i-a venit să creadă când i-a dat seama ce-a făcut. Oricine petrece o noapte pe cinste în Benidorm poate fi puțin speriat de ce a făcut cu o seară în urmă, dar fricie ei au devenit realitate când a văzut mesajul în care i se cerea să șteargă fotografiile. Le-a șters imediat, dar bineînțeles că cineva a apucat să facă un screenshot care, inevitabil, a ajuns pe social media”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Foto: Captură The Sun

Foto: Captură YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase