ABUZAȚI SEXUAL de Michael Jackson? Un documentar EXPLOZIV despre doi copii din anturajul Regelui Muzicii Pop, proiectat la SUNDANCE

Redactor:
Silviu Bănilă
ABUZAȚI SEXUAL de Michael Jackson? Un documentar EXPLOZIV despre doi copii din anturajul Regelui Muzicii Pop, proiectat la SUNDANCE
Un documentar despre doi tineri care susțin că au fost abuzați sexual de Michael Jackson în copilărie va fi proiectat în cadrul Festivalului de Film Sundance.

Leaving Neverland, documentarul lui Dan Reed, spune povestea a doi copii de 7, respectiv 10 ani, care ar fi avut o relație cu Regele Muzicii Pop, Michael Jackson. În prezent, aceștia au în jur de 30 de ani și susțin că au fost abuzați sexual de Jackson, vorbind totodată despre cum s-au „împăcat cu ideea”, în decursul anilor.

Cei care se ocupă de moștenirea lui Michael Jackson au comentat dur documentarul respectiv: „o altă încercare nefericită de a-l exploata financiar pe Michael Jackson”.

Festivalul de cinema Sundance se va desfășura între 24 ianuarie și 4 februarie, în Park City (Utah).

 

„Este o nouă încercare nefericită de a profita de averea lui Michael Jackson. Wade Robson și James Safechuck au declarat sub jurământ că Michael nu s-a purtat niciodată nepotrivit cu ei. Safechuck și Robson, ultimul fiind poreclit „maestrul minciunilor”, i-au dat în judecată pe reprezentanții lui Michael, cerând milioane de dolari. Ambele cazuri au fost respinse. Acest așa-numit „documentar” reprezintă o reeditare a acuzațiilor false. Este incredibil cum un regizor respectabil se poate implica într-un asemenea proiect!”, au declarat cei care se ocupă de moștenirea financiară și culturală lăsată în urmă de Michael Jackson, scrie The Hollywood Reporter.

Michael Jackson a murit în data de 25 iunie 2009, în urma unui stop cardiac. Artistul a fost găsit cu pulsul slăbit de către medicul personal, dar încercarea de a-l resuscita a eșuat.

Funeraliile lui Jackson au avut loc pe 7 iulie 2009 în Los Angeles, familia lui participând la o ceremonie privată organizată în cimitirul Forest Lawn.

 

Potrivit Wikipedia, în vara anului 1993, Jackson a fost acuzat de molestare sexuală de către un copil de 13 ani pe nume Jordan Chandler și tatăl său, Evan Chandler, un dentist. Poliția a descins la Neverland, ba chiar a fotografiat organele genitale ale lui Michael, însă n-a fost depusă nici o plângere penală. „Sunt complet nevinovat, n-am greșit cu nimic”, a fost răspunsul lui, transmis prin satelit de la Neverland. În ianuarie 1994 s-a zvonit că plătise familiei Chandler milioane de dolari pentru a scăpa de proces și mulți și-au închipuit că era vinovat. Michael va afirma răspicat, prin intermediul biografului său J. Randy Taraborrelli, că a plătit „pentru că trebuia să-mi văd de viața mea. Povestea asta mă ucidea… Îți jur, n-am făcut-o. Voiam doar să las totul în urmă”.

foto: captură youtube

Inchide