Gandul
11.07.2019
Magazin

Actor de telenovelă, acuzat de insultă, după ce a oferit detalii vulgare despre fosta soție: „Mirosea a pește sărat” / Ce riscă acum tânărul

Actor de telenovelă, acuzat de insultă, după ce a oferit detalii vulgare despre fosta soție: „Mirosea a pește sărat” / Ce riscă acum tânărul
Un actor indonezian pe nume Galih Ginanjar a fost acuzat de insultă, după ce a spus - în direct pe YouTube - că vaginul fostei sale neveste mirosea a „pește sărat".

În decursul jumătății de oră de vlog, care a fost între timp ștearsă, Rey Utami, prezentatoarea emisiunii, l-a întrebat pe Galih, cunoscut actor de telenovele, detalii din viața personală, inclusiv legat de căsătoria cu actrița Fairuz A Rafiq, care s-a încheiat în 2015.  

Galih a descris în detalii vulgare cum era Fairuz „la pat”, spunând că vaginul femeii mirosea a „pește sărat” și penetrarea dura „undeva la 15 minute”, moment în care Rey a râs cu lacrimi.

Galih, Rey și soțul prezentatoarei, Pablo Buena, care administreaza canalul lor de YouTube, au fost acuzați de insultă.
Dacă vor fi condamnați, aceștia riscă până la patru ani de închisoare.

Rey și avocatul lui Pablo Buena, Farhat Abbas, au confirmat că persoanele de mai sus sunt „suspecte” în acest caz.

Poliția spune că a emis mandate de arestare pentru Rey și Pablo și aceștia vor ajunge în custodia autorităților, după o nouă zi de interogatorii.

Ancheatorii au considerat că Rey și Pablo nu au cooperat cu polițiștii, deoarece multe întrebări au rămas „fără răspuns”.

Actuala soție a lui Galih, vedeta Barbie Kumalasari, a fost luată la întrebări de autorități, care i-au permis apoi să plece acasă, informează coconuts.co.

Inchide