• Publicat:
Magazin

Actorul Cameron Boyce, care a murit la vârsta de 20 de ani, suferea de epilepsie

Actorul Cameron Boyce, care a murit la vârsta de 20 de ani, suferea de epilepsie
Actorul american Cameron Boyce, star al producțiilor Disney Channel "Jessie" și "Descendants", care a murit la vârsta de 20 de ani, în somn, după convulsii cerebrale, suferea de epilepsie, potrivit tmz.com.

Boyce a fost descoperit inconștient de colegul său de apartament, duminică, iar medicii chemați la fața locului au încercat fără succes să îl resusciteze.

„Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care făcea tratament”, a anunțat un purtător de cuvânt al familiei actorului, într-un comunicat dat publicității duminică.

Surse au declarat pentru platforma de știri mondene tmz.com că Boyce suferea de epilepsie, boală care, însă, nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes.

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups” (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie” (2011 – 2015).

A devenit cunoscut și cu rolul din „Descendants”, serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

 

Inchide