Actorul CLAUDIU BLEONȚ ȘI-A DAT JOS CHILOȚII ÎN TIMPUL UNEI CONFERINȚE DE PRESĂ: „Așa mică cum era îți făceai treaba cu ea”- IMAGINI VIDEO cu momentul șocant. Cum explică gestul

Redactor:
Vlad Mironescu
Actorul CLAUDIU BLEONȚ ȘI-A DAT JOS CHILOȚII ÎN TIMPUL UNEI CONFERINȚE DE PRESĂ:  „Așa mică cum era îți făceai treaba cu ea”- IMAGINI VIDEO cu momentul șocant. Cum explică gestul
"Așa mică cum era îți făceai treaba cu ea", a spus actorul care i-a șocat astăzi pe jurnaliștii prezenți la o conferință de presă la Arad.

„Așa mică cum era îți făceai treaba cu ea”, a spus actorul carei-a șocat astăzi pe jurnaliștii prezenți la o conferință de presăla Arad. Claudiu Bleonț s-a dezbrăcat la propriu în fața audienței.El și-a dat jos pantalonii din piele și, cu boxerii roșii în vine,le-a spus jurnaliștilor: ” Așa mica cum era, îți făceai treaba cuea”. Actorul și-a justificat gestul afirmând că aceasta este stareade spirit pe care o are la cei 52 de ani ai săi, informează untabloid central.

„De ce atâta jenă”, i-a întrebat actorul pe cei prezențistânjeniți de gestul lui Bleonț. „Ce, am ajuns o țară de farisei?”a continuat sa interogheze asistența Claudiu Bleonț. „Suntem o țarăde creștini ortodocși, dar ne e frică de moarte”, a mai spus acestaîn timp ce-și trăgea pantalonii. ” Cum schimbi ceva?” A încheiatBleonț.

Actorul bucureștean se află într-un turneu de promovare aspectacolului „Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al IIIlea”.

Inchide