Florin Badescu
04.12.2015
Știri

Actrița care a interpretat-o pe Prințesa Leia scrie jurnalul „Star Wars”

Actrița care a interpretat-o pe Prințesa Leia scrie jurnalul  „Star Wars”
Actrița Carrie Fisher intenționează să scrie o carte despre experiențele pe care le-a trăit în timpul filmărilor pentru franciza cinematografică "Războiul stelelor/ Star Wars", informează contactmusic.com.

Vedeta americană a dezvăluit recent faptul că a ținut un jurnal în timpul filmărilor de la primul lungmetraj din această franciză, turnat în 1977, și că intenționează să scrie o carte pe baza acelui document.

„Aveam 19 ani atunci când am făcut primul film. Acel jurnal mi-a adus mult calm în interior. Am scris pe hârtie acele experiențe de viață”, a declarat Carrie Fisher în emisiunea matinală de televiziune „Live! with Kelly and Michael”, prezentată de Kelly Ripa și Michael Strahan.

Actrița americană reia rolul Prințesei Leia în mult așteptatul „Star Wars: Trezirea Forței/ Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, noul film din seria „Războiul stelelor”, ce va avea premiera în România pe 18 decembrie, dar recunoaște faptul că revenirea ei în această serie cinematografică nu a fost lipsită de controverse.

Recent, Carrie Fisher a dezvăluit pentru revista Good Housekeeping faptul că a fost nevoită să slăbească 15,9 kilograme pentru a interpreta din nou acel rol.

„Producătorii nu au vrut să angajeze toată persoana mea – ci doar trei sferturi din mine. Nimic nu se schimbă în această industrie, totul ține de felul în care arăți. Lucrez într-o industrie în care singurul lucru care contează sunt greutatea și aspectul fizic. E atât de aberant! Ar putea să îți spună la fel de bine: «Haide, întinerește!», pentru că așa stau lucrurile în realitate”, a adăugat vedeta americană.

Franciza „Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prințesa Leia și Darth Vader și fraze precum „May the force be with you” („Forța fie cu tine”) au intrat în cultura populară mondială.

Franciza „Star Wars”, creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Inchide