Actrița Julianne Moore a dezvăluit că se inspiră pentru rolurile pe care le joacă din discuțiile cu proprii părinți

Redactor:
Razvan Tupa
Actrița Julianne Moore a dezvăluit că se inspiră pentru rolurile pe care le joacă din discuțiile cu proprii părinți
Julianne Moore a declarat că discuțiile pe care le-a avut cu părinții la masă au inspirat-o pentru rolurile pe care le-a jucat în carieră, arată contactmusic.net.

Actrița în vârstă de 58 de ani susține că lucrurile pe care le-a discutat cu tatăl său, care a fost judecător militar, și cu mama sa, fostă asistentă socială pentru persoanele cu probleme psihiatrice, i-au oferit materialul de care avea nevoie pentru multe dintre rolurile interpretate.

„Mă uit în urmă la tot ce am vorbit la masă despre cum sunt oamenii și de ce fac ceea ce fac. Era fascinant pentru mine. Cam la asta ne uităm”, a povestit actrița pentru CBS News.

Julianne Moore a jucat în peste 75 de filme până acum și este mândră de faptul că poate să continue: „Mereu zic de mine că sunt sârguincioasă! Îmi place să muncesc. Îmi place ce fac. Fac «Doamne, după atâția ani încă mă mai interesează să fac asta!», și încă mă mai interesează”, povestește vedeta.

Actrița a câștigat premiul Oscar în 2015, pentru rolul din „Still Alice”, la a cincea nominalizare. Totuși a declarat în interviul din această săptămână că își face griji că nu o să mai fie solicitată să joace în filme. „Pentru că s-a mai întâmplat!”, explică ea de ce se teme.

Foto: Hepta

Inchide